Η Αλβανίδα ΥΠΕΞ διαψεύδει βρετανικό δημοσίευμα για καταυλισμό προσφύγων στην χώρα

Η Αλβανίδα ΥΠΕΞ  διαψεύδει βρετανικό δημοσίευμα για  καταυλισμό προσφύγων στην χώρα

Η υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών της Αλβανίας Olta Xhaçka, χαρακτήρισε σήμερα ψευδή την είδηση που δημοσιεύτηκε σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται σε επικοινωνία με την αλβανική κυβέρνηση για τη δημιουργία καταυλισμού προσφύγων εντός της αλβανικής επικράτειας.

«Η ίδια ψεύτικη, παλιά είδηση, αυτή τη φορά στο πρωτοσέλιδο μιας έγκριτης εφημερίδας όπως οι «The Times»! Και παρεμπιπτόντως, δεν είμαι ένας «αυτός», αλλά μια «αυτή» που πάντα θαύμαζε την ποιότητα των βρετανικών ΜΜΕ. Είναι λυπηρό», γράφει η Xhaçka.

Σύμφωνα με τους «The Times», οι μετανάστες που προσπαθούν να πάνε στη Βρετανία μπορούν να φιλοξενηθούν σε κέντρο ασύλου στην Αλβανία.

Επίσης το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι «όποιος ζητήσει άσυλο στη Βρετανία και φτάσει παράνομα, τόσο με λέμβους όσο και με μικρά σκάφη, θα σταλεί στο νέο κέντρο εντός επτά ημερών και σε αυτό το διάστημα θα μπορεί υποβάλει αίτηση για άσυλο στη Βρετανία.

Αν και η Αλβανίδα ΥΠΕΞ διαψεύδει το εν λόγω δημοσίευμα, η αλβανική κυβέρνησης είναι τόσο απρόβλεπτη που μπορεί πραγματικά μέσα σε λίγη ώρα, να προβεί σε νέες ανακοινώσεις που θα διαψεύδουν ακόμη και τις δηλώσεις Xhaçka. 

Πτώση μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορί...
Αυστρία: Άμεση έναρξη των διαπραγματεύσεων ΕΕ - Σκ...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 30/11/21, 06:12

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη