Συνελήφθη στην Ιταλία Αλβανός που διακινούσε 476 κιλά κοκαΐνης

arton89079

Στην σύλληψη ενός Αλβανού διακινητή κοκαΐνης προχώρησαν οι ιταλικές αρχές την Τρίτη, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του την τεράστια ποσότητα των 476 κιλών κοκαΐνης.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σε περίπτωση που η εν λόγω ποσότητα πωλούνταν θα επέφερε στο Αλβανό διακινητή κέρδη ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι στιγμής η ταυτότητα του εγκληματία παραμένει άγνωστη, ωστόσο οι αρχές αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 38χρονο Αλβανό, οδηγό φορτηγού, ο οποίος και προηγουμένως δεν φαίνεται να είχε αμαυρωμένο το ποινικό του μητρώο.

Τον 38χρονο φαίνεται να πρόδωσαν κάποιες ύποπτες ενέργειές του, που ανάγκασαν τις ιταλικές αρχές να τον υποψιαστούν. Κατά την ώρα του ελέγχου του οχήματός του, ο διακινητής δεν κατάφερε να ελέγξει την νευρικότητά του, πράγμα που ανάγκασε τις αρχές να προβούν σε περαιτέρω έλεγχο.

Αφού αφαιρέθηκαν κάποια υλικά εργασίας από τον χώρο φόρτωσης, τα οποία είχαν τοποθετηθεί ως κάλυμμα, τελικά βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 400 συσκευασίες, συνολικού βάρους 476 κιλών, ενώ όπως αναφέρει το tvklan αποκλείεται το ενδεχόμενο τα ναρκωτικά να διακινούνταν σε ευρύτερη αγορά και να μην έμεναν στην περιοχή που κατασχέθηκαν, γράφει το.

Τέλος, σύμφωνα με έρευνα της Guardia di Finanza που ερεύνησε την οικονομική του δραστηριότητα, αποκαλύφθηκε ότι ο συγκεκριμένος ήταν ιδιοκτήτης δύο κατασκευαστικών εταιρειών και ζούσε στην Φλωρεντία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου