Αλβανός που λήστεψε 53 εκατ. λίρες στην Βρετανία πλήρωσε πρόστιμο 1 λίρα και τώρα ζει στην Αλβανία

Αλβανός που λήστεψε 53 εκατ. λίρες στην Βρετανία πλήρωσε πρόστιμο 1 λίρα και τώρα ζει στην Αλβανία

Σάλο έχει προκαλέσει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο πολυτελής γάμος και η πορεία του Αλβανού αρχηγού της μεγαλύτερης συμμορίας ληστών στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την "The Mirror" να κάνει εκτενή αναφορά τόσο στον ίδιο, όσο και στη μεγαλύτερη ληστεία που έκανε στην χώρα τους.

Λόγος για τον Jetmir Buçpapa, ο οποίος και παντρεύτηκε λίγους μήνες μετά την πρόωρη αποφυλάκισή του. Ο 41χρονος Αλβανός συνελήφθη το 2008 μαζί με άλλους έξι συνεργούς του για κλοπή 53 εκατομμυρίων λιρών από την αποθήκη Securitas στο Tonbridge του Κεντ.

Σύμφωνα με την "The Mirror", εξακολουθούν να λείπουν πάνω από 30 εκατομμύρια λίρες, αλλά ο 41χρονος κατάφερε να πείσει τον δικαστή ότι δεν είχε στην κατοχή του καθόλου χρήματα και έτσι ο δικαστής όρισε να πληρώσει μόνο 1 λίρα και να καταδικαστεί σε 15ετη φυλάκιση για ληστεία, απαγωγή και οπλοκατοχή.

Ο δράστης αποφυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο και απελάθηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πρώτη σύζυγος του Buçpapa, η Βρετανίδα Rebecca, είχε ορκιστεί να μείνει κοντά του, αλλά φέρεται να χώρισαν όταν εκείνος ήταν μέσα στη φυλακή. Η «The Mirror» γράφει ότι ο 41χρονος επέστρεψε στην Αλβανία όπου παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του στην γενέτειρά τους στην Τρόπογια της Βόρειας Αλβανίας, κάνοντας έναν πολυτελή γάμο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου