Ο Ράμα ετοιμάζεται να εκτοξεύσει «αλβανικούς» δορυφόρους μέσω της Space X

Ο Ράμα ετοιμάζεται να εκτοξεύσει «αλβανικούς» δορυφόρους μέσω της Space X

Σε συνέχεια των δηλώσεων του εντός του Κοινοβουλίου, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, συνεχίζει τη «διαστημική» του δράση προχωρώντας ως άλλος Ερντογάν στον εντυπωσιασμό του κοινού του και όχι μόνο, με ένα βίντεο το οποίο αφορά την εκτόξευση δορυφόρων (δήθεν αλβανικών), στο διάστημα.

Σήμερα ο Ράμα δημοσίευσε ένα βίντεο με μερικές εικόνες στο iPad, αναφέροντας ότι ο πρώτος αλβανικός δορυφόρος θα εκτοξευτεί στο διάστημα τον ερχόμενο Μάρτιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο δεύτερος τον Ιούνιο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Ράμα φαίνεται να επικοινωνεί με ένα μέλος του προσωπικού της εταιρείας «SpaceX», μια από τις εταιρείες του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, Έλον Μασκ, ούτως ώστε όλα να είναι έτοιμα για την εκτόξευση των «αλβανικών» δορυφόρων στο διάστημα.

Ακολουθεί η συνομιλία:

- Έντι Ράμα: Είμαστε εδώ λοιπόν.

- Ναι, αυτή είναι η κυκλοφορία του Spacex Falcon 9, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο. Εκτοξεύσαμε τέσσερις δορυφόρους κατά τη διάρκεια αυτού. Εκτοξεύσαμε τον δορυφόρο Mark 4, παραλλαγή 17, 18, 19, που είναι το νέο μοντέλο. Αυτό που βλέπετε είναι να εκτοξεύεται σε τροχιά.

- Έντι Ράμα: Δηλαδή, πότε θα είναι έτοιμη η Αλβανία 1; Τον Μάρτιο;

- Ναι, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Θα μοιάζει με αυτό. Θα γυρίσουμε ένα βίντεο και το επόμενο πράγμα που θα δούμε μετά την αποσύνδεση θα είναι η τοποθέτηση του δορυφόρου σε τροχιά.

- Έντι Ράμα: Τι γίνεται με την Αλβανία 2; Τον Ιούνιο…

- Σωστός…

- Έντι Ράμα: Σούπερ.

- Αυτή είναι μια εικόνα της τροχιάς όπου εκτοξευθούν,

- Έντι Ράμα: Η Αλβανία σε τροχιά. Απίστευτο αλλά αληθινό.

- Μάλιστα κύριε.

Δεν έχει πια προηγούμενο η «τρέλα» στην Αλβανία, η οποία αυτή την φορά ετοιμάζεται μαζί με τα προβλήματα του λαού να «εκτοξευτεί» στο διάστημα, πρώτα τον Μάρτιο και μετά τον Ιούνιο…

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου