Ο Μαρίν Μέμα και τα 1,6 εκατ. δολάρια για τους σεισμόπληκτους

Ο Μαρίν Μέμα και τα 1,6 εκατ. δολάρια για τους σεισμόπληκτους

Εκτός από τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές αλλά και σε υλικές ζημιές που προκάλεσε ο φονικός σεισμός στο Δυρράχιο της Αλβανίας τον Νοέμβριο του 2019, φαίνεται πως κάποιοι ωφελήθηκαν από αυτό το τραγικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος – λασπολόγος του ελληνισμού και προπαγανδιστής, που ακούει στο όνομα Μαρίν Μέμα, βρήκε τον τρόπο να αποκομίσει τα δικά του κέρδη από τον πόνο των ανθρώπων.

Σύμφωνα με αλβανική ιστοσελίδα που ερεύνησε το θέμα, ο γνωστός στην Αλβανία πατριδοκάπηλος, είχε ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από τον καταστροφικό σεισμό.

Ο ίδιος εκμεταλλευόμενος την ευαισθησία του κόσμου, συγκέντρωσε στον συγκεκριμένο λογαριασμό το ποσό των 1,6 εκατ. δολαρίων, των οποίων φυσικά είναι και διαχειριστής.

Ωστόσο μετά τα γεγονότα στο Δυρράχιο και την όλη επιχείρηση για συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας, ο Μέμα αγόρασε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, έπειτα άρχισε να συχνάζει σε πανάκριβα θέρετρα της Καραϊβικής κι γενικά να κάνει μια ζωή μέσα στην χλιδή.

Η αλβανική ιστοσελίδα όχι μόνο δεν σταματά εδώ το θέμα, αλλά αναφέρει πως σύντομα θα επανέλθει με στοιχεία για όλα όσα αφορούν το επίμαχο ζήτημα.

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος εδώ και χρόνια έχει στήσει την δική του «επιχείρηση» μέσω των προπαγανδιστικών και ιστορικά αβάσιμων εκπομπών του, προκαλώντας τις εντυπώσεις, εγείροντας έντονο μίσος κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία και δημιουργώντας μια κατάσταση που βολεύει πλήρως τους εθνικιστικούς κύκλους στην χώρα.

Ακολουθεί το βίντεο που συνοδεύει την καταγγελία της αλβανικής ιστοσελίδας:

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου