Διείσδυση των εγκληματικών συμμοριών στο αλβανικό πολιτικό σύστημα

Διείσδυση των εγκληματικών συμμοριών στο αλβανικό πολιτικό σύστημα

Ο ιταλικός τομέας κατά της μαφίας έφερε στο προσκήνιο την ενδυνάμωση των αλβανικών εγκληματικών ομάδων, προκαλώντας ανησυχίες για τη δομή και την αύξηση της εγκληματικής δραστηριότητας. [EPA-EFE/MALTON DIBRA]

Επίσης ο ιταλικός τομέας κατά της μαφίας παρατηρεί την ενδυνάμωση των αλβανικών εγκληματικών ομάδων, προκαλώντας ανησυχίες για τη δομή και την αύξηση της εγκληματικής δραστηριότητας στην τελευταία εξαμηνιαία έκθεση που δημοσιεύτηκε, ανέφερε η Albania Daily.

«Αλβανικές ομάδες εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών, την εκμετάλλευση της πορνείας και τη διάπραξη εγκλημάτων, συχνά με τη χρήση πυροβόλων όπλων», ανέφερε επίσης η έκθεση.

Μεταξύ των ζητημάτων που προκύπτουν από την έκθεση, υπάρχει ένας μετασχηματισμός με λιγότερη βία και μεγαλύτερη διείσδυση στο πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα, οι σχέσεις με ξένες φυλές, ιδιαίτερα Νιγηριανούς και Αλβανούς, ευρωπαϊκά κεφάλαια στο επίκεντρο, μέσω της διακίνησης ναρκωτικών, με επικεφαλής τον Ν 'ντράγγετα.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι η χρήση της τεχνολογίας και το άνοιγμα στο bitcoin, καθώς μερικά από τα θέματα που προκύπτουν από την έκθεση που έστειλε η Διεύθυνση Διερεύνησης κατά της Μαφίας στο Κοινοβούλιο σχετικά με το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Λυπημένος για την οδύνη που προκάλεσε στους Έλληνε...
Επί τάπητος η τουρκική προκλητικότητα στην συνάντη...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Κυριακή 25/09/22, 01:14

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη