Αλβανός υποψήφιος βουλευτής έβαλε εκρηκτικά στο αυτοκίνητό του για να αιτηθεί άσυλο στην Γερμανία

Αλβανός υποψήφιος βουλευτής έβαλε εκρηκτικά στο αυτοκίνητό του για να αιτηθεί άσυλο στην Γερμανία

Μεγάλη έκταση πήρε πριν από λίγες μέρες η υπόθεση για εκρηκτικό μηχανισμό στο αμάξι πρώην υποψήφιου βουλευτή και συνδικαλιστή μεταλλωρύχου Έλτον Ντεμπρέσι στην Αλβανία.

Η Αλβανική Αστυνομία ερευνώντας την υπόθεση μπόρεσε να αποκαλύψει το σχέδιο των δύο αδελφών, Έλτον και Άλφρεντ Ντεμπρέσι, για να λάβουν άσυλο στην Γερμανία.

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος βουλευτής ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάποιος είχε βάλει εκρηκτικά στο αυτοκίνητό του και τελικά εκείνη ανακάλυψε ότι ο δράστης ήταν ο ίδιος του ο αδερφός του, ο οποίος και συνελήφθη αμέσως μετά την έκρηξη.

Επίσης τα δύο αδέλφια είχαν αναφέρει διαφορετικά πράγματα στην κατάθεσή τους και έτσι ήρθαν σε αντίφαση.

Επιπλέον, ύστερα από την άρση των τηλεφωνικών τους συνομιλιών, κατάφεραν να διασταυρώσουν την σκηνοθετημένη έκρηξη.

Πριν από τα παραπάνω ο Ντεμπρέσι είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως προγραμματίζει να φύγει στην Γερμανία ή στην Γαλλία γιατί δέχεται απειλές από αγνώστους, πράγμα που ήταν κι αυτό μέρος του σχεδίου του.

Αν και υποψήφιος βουλευτής που ήθελε να εκλεγεί για τα δικαιώματα των Αλβανών μεταλλωρύχων, τελικά προτίμησε να ακολουθήσει κι εκείνος την μαζική ροή των Αλβανών μεταναστών για μια καλύτερη ζωή μακριά από την Αλβανία. Όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου