Ο Ράμα παραχωρεί τον έλεγχο της αλβανικής επικράτειας στην Τουρκία

Ο Ράμα παραχωρεί τον έλεγχο της αλβανικής επικράτειας στην Τουρκία

Προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί αλβανικό δημοσίευμα που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εθνική και εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας, καθώς ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα αποφάσισε να παραδώσει τον έλεγχο ολόκληρης της αλβανικής εδαφικής επικράτειας στην Τουρκία.

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων τουρκο - αλβανικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα, ο ίδιος ο Ράμα ανακοίνωσε ότι μέσω της Τουρκίας θα κατασκευαστεί ένα σύστημα ελέγχου για το έδαφος της χώρας με υπερ-ευφυή αεροσκάφη.

Λεπτομέρειες για το εν λόγω έργο, το οποίο έθεσε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια της χώρας, δόθηκαν από την Υπουργό Υποδομών και Ενέργειας, Μπελίντα Μπαλούκου, η οποία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης δήλωσε ότι η περιοχή θα ελέγχεται από drone και κάμερες που θα βρίσκονται παντού.

Εν τω μεταξύ, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι ο Ερντογάν έχει δημιουργήσει έναν «στρατό σκιών» που λειτουργεί στο εξωτερικό, ενώ φαίνεται πως δρομολογεί ταχύτατα το στήσιμο των νέο – οθωμανικών του στη Βαλκανική.

Ακόμη, το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει λόγο για μια μισθοφόρος εταιρεία που εκτελεί διάφορες επιχειρήσεις και πουλάει εξοπλισμούς σε ξένες χώρες. Πρόκειται για την τουρκική εταιρεία Sadat η οποία ιδρύθηκε το 2012 και σκοπός της είναι να εκπαιδεύσει μισθοφόρους που στρατολογούνταιαπό τον Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσει μια ισλαμική υπερδύναμη.

Η αποστολή της εταιρείας Sadat είναι να αποτρέψει την Τουρκία από το να εξαρτάται από τα δυτικά «ιμπεριαλιστικά» κράτη.

Επιπλέον, η ίδια η εταιρεία δραστηριοποιείται σε χώρες όπως η Συρία, η Λιβύη, η Τυνησία, η Σομαλία, η Αιθιοπία, το Κατάρ, η Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο και τελευταία και στην Αλβανία.

Μια πλήρως τουρκοποιημένη Αλβανία, σημαίνει και μια πλήρως υποδουλωμένη Ελληνική μειονότητα, η οποία θα επιστρέψει και πάλι πίσω στα χρόνια της τουρκοκρατίας, αν και τώρα κάτι τέτοιο θα συντελεστεί με high tech μεθόδους.

Αγανακτισμένοι Αλβανοί πολίτες ζητούν το άνοιγμα τ...
Η απάντηση της UEFA για την ονομασία των Σκοπίων σ...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Παρασκευή 22/10/21, 21:41

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη