Ο Ράμα συγκεντρώνει όλες τις εξουσίες στα χέρια του αναφέρει γνωστός αναλυτής

edi-rama-diktator

Σε μια ακόμη μία δυναμική συνέντευξη προχώρησε ο Αλβανός αναλυτής Φατός Λιουμπόνια, κάνοντας λόγο για ένα επικίνδυνο σχέδιο κατάσχεσης όλων των θεσμών από το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Όπως δήλωσε σε αλβανικό κανάλι, όλες οι μεταρρυθμίσεις που πραγματοποίησε ο Έντι Ράμα στην Αλβανία, συν της διοίκησης λειτουργούν για να αυξήσουν την εξουσία να συλλέξουν ψήφους και να δικαιολογούν τις διάφορες παρανομίες της κυβέρνησης.

"Νομίζω πως εδώ το έγκλημα έχει φέρει κατά κάποιο τρόπο το έγκλημα...Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που οδήγησαν σε παραμόρφωση των ψήφων. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, με την χειραγώγηση των αναποφάσιστων, εκείνων που ήταν ανασφαλείς, οπότε έκαναν κάποιο είδος μηχανικής που εστιάζεται σε αυτές τις περιοχές. Υπήρξαν πολλά σχόλια. Όλα αυτά πρώτα είναι νομικές παραβιάσεις, το δεύτερο είναι ο μηχανισμός δράσης. Όλοι αυτοί οι εργάτες, κάπου με χρήματα, κάπου με πίεση, κάπου με απασχόληση, κάπου με ξαδέλφια, έχουν παραμορφώσει το δικαίωμα ψήφου των ανθρώπων, έχουν επηρεάσει. Αυτοί οι Αμερικανοί που έρχονται να μας κρίνουν, έχετε δει τι έχει γίνει στην Αμερική από το Δημοκρατικό Κόμμα, επειδή ο Πούτιν επηρέασε στις εκλογές για να κερδίσει ο Τραμπ, όχι με χρήματα, αλλά μέσω του «Facebook», του Διαδικτύου...

Εδώ μαζί μας, οι ανεξάρτητες υπηρεσίες μας, οι εισαγγελείς σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ανησυχούν για το τι γίνεται με τέτοια πράγματα. Δεν έχουν κάνει τίποτα. Νομίζω ότι η δικαιοσύνη καταγράφεται εδώ. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ως συνήθως. Η Εισαγγελία δεν ενήργησε καθόλου για αυτές τις 50 αναφορές (σχετικά με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών), όταν ήρθε να ερευνήσει αυτούς της e-Albania... Νομίζω ότι όλες οι μεταρρυθμίσεις που έκανε ο Έντι Ράμα, και η διοίκηση είναι στην υπηρεσία της αυξανόμενης εξουσίας για να συλλέγει ψήφους και η δικαιοσύνη για να προστατεύει από πράγματα που κάνει παράνομα. "Όλα αυτά είναι ένα επικίνδυνο έργο", δήλωσε ο γνωστός αναλυτής.

Αγροτικοί σύλλογοι ζητούν το άνοιγμα της Κρυσταλλο...
Η Αλβανία στον κατάλογο των χωρών υψηλού κινδύνου ...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη