Ράμα σε στελέχη του ΣΚ: Αυξήστε τους σοσιαλιστές!

Ράμα σε στελέχη του ΣΚ: Αυξήστε τους σοσιαλιστές!

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα ξεκίνησε από τώρα τις προετοιμασίες για τις τοπικές και κοινοβουλευτικές εκλογές του 2025, ορίζοντας ταυτόχρονα τα καθήκοντα των βουλευτών για τη βελτίωση των δομών, αναλύοντας και το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Απριλίου.

«Πρέπει να εργαστείτε τώρα για τις τοπικές εκλογές και τις εκλογές του 2025. Αναλύστε τη δεύτερη θητεία για να κατανοήσετε πώς να μεταρρυθμίσετε τη διακυβέρνηση και τη δομή του ΣΚ.»

Ακόμη δήλωσε πως περιμένει από τα στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος να αυξήσουν τα μέλη που θα προσχωρήσουν στους κόλπους του, πράγμα που για ακόμη μία φορά φανερώνει το λαϊκισμό και την κατηγοριοποίηση των πολιτών σε κομματικές τάξεις του τύπου: «οι δικοί μας» και «οι άλλοι». Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί και ως μελλοντική παρεμπόδιση των πολιτών στις δημόσιες δομές δημοκρατικά και ελεύθερα. Τέτοιες καταστάσεις στην Αλβανία είναι σίγουρο πως θα φέρουν κοινωνικές αναταραχές θυμίζοντας τους ευνοημένους και τους διωκόμενους τους χοτζικού - κομμουνιστικού καθεστώτος.

«Πρέπει να ανοίξουμε το Σοσιαλιστικό Κόμμα με τη μέγιστη ετοιμότητα, μια αξιόπιστη ευκαιρία για ένταξη σε όλους εκείνους που πρέπει να γίνουν μέλη της οικογένειας», δήλωσε ο Ράμα στους σοσιαλιστές βουλευτές στη χθεσινή συνάντηση του κόμματός του.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου