"Βαφτίζουν" ινδικά εμβόλια σε AstraZeneca στην Αλβανία

"Βαφτίζουν" ινδικά εμβόλια σε AstraZeneca στην Αλβανία

Στη δημοσιότητα έρχεται η σοκαριστηκή καταγγελία ενός υπαλλήλου στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, ο οποίος γράφει ότι την περασμένη εβδομάδα στην Αλβανία χρησιμοποιήθηκε ένας τύπος ινδικού εμβολίου στο άλλαξαν την επιγραφή και κόλλησαν εκείνη της «AstraZeneca».

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, αυτό το ινδικό εμβόλιο έχει 10 δόσεις, ενώ το «AstraZeneca» έχει 12. Επίσης η καταγγελία του μπορεί εύκολα να επαληθευτεί, ενώ έβγαλε επίσης τη φωτογραφία του της συσκευασίας του εν λόγω εμβολίου:

"Είμαι υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο (Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας) και έχω μια ανησυχία την οποία θα ήθελα να μοιραστώ και είναι σχετική με τα εμβόλια.

Την περασμένη εβδομάδα χρησιμοποιήθηκε ένα ινδικό εμβόλιο όπου γράφτηκε ως Astra Zeneca. Έτσι δίνεται η οδηγία. Το Astra Zeneca είναι φιαλίδιο 12 δόσεων.

Αυτό το ινδικό εμβόλιο των 10 δόσεων ονομάζεται Coronavirus. Δεν ξέρουμε τι πραγματικά μπαίνει εκεί. Δεν θέλω να παραμείνω στην τεχνική πλευρά της χορήγησης και του ανοίγματος του εμβολίου που με τη διαδικασία που εκτελείται χάνει την αποτελεσματικότητά του.

Στη φωτογραφία που βλέπετε είναι το ινδικό εμβόλιο και στη φωτογραφία που χρησιμοποιείται. Μπορεί εύκολα να επαληθευτεί αυτό που σας έγραψα παραπάνω.", αναφέρει ο υγειονομικός υπάλληλος στην καταγγελία του, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Μπερίσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου