Την παραίτηση Μπάσα ζητάει ο πρώην ΠτΔ της Αλβανίας Νισάνι

Την παραίτηση Μπάσα ζητάει ο πρώην ΠτΔ της Αλβανίας Νισάνι

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Αλβανία Bujar Nishani (Μπουγιάρ Νισιάνι) ασκώντας έντονη κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λ. Μπάσα να κατηγορεί ευθέως για το εκλογικό αποτέλεσμα αποτέλεσμα της 25ης Απριλίου.

Μέσω δημόσιας αντίδρασής του, τον κατηγορεί για προσωπική αποτυχία 8 ετών, λέγοντας ότι κρατάει "όμηρο" το Δημοκρατικό Κόμμα, όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ άλλων, τονίζει ότι το Δημοκρατικό Κόμμα δεν είναι προσωπική ιδιοκτησία ενός ανθρώπου, οπότε κανείς δεν πρέπει να τον κρατάει "όμηρο". Ο Νισάνι αναφέρει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να απαλλαγούν από την "αναπηρία" και το μοντέλο που σιγά - σιγά καταστρέφει το Δημοκρατικό Κόμμα.

Τέλος, χρησιμοποίησε τη φράση του Ντόναλντ Τραμπ γράφοντας:

"MakePDGreatAgain".

Το πλήρες κείμενο με την αντίδραση Νισιάνι:

"Αγαπητοί φίλοι, το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν μια μεγάλη απογοήτευση και μια απελπισία για τους ψηφοφόρους και τους υποστηρικτές της αντιπολίτευσης, καθώς και μια αναξιοποίητη ευκαιρία για την πολυαναμενόμενη αλλαγή.

Η διεφθαρμένη κυβέρνηση του Έντι Ράμα θα συνεχίσει να κρατά ξανά την εξουσία, μετά από 8 χρόνια σκανδάλων και αποτυχιών!

Σήμερα είναι η στιγμή το Δημοκρατικό Κόμμα να απαλλαγεί από το παράδειγμα της ανικανότητας και του μοντέλου που σιγά - σιγά το καταστρέφει.

Σήμερα είναι η στιγμή που το Δημοκρατικό Κόμμα αφήνεται ελεύθερο να ανέβει στο μεγαλείο που του ανήκει ως το Κόμμα Ελευθερίας και Νεότητας.

Σήμερα ο κύριος δράστης 4 πολιτικών απωλειών στη σειρά αποφάσισε να κρατήσει όμηρο το Σώμα της Ελευθερίας προς όφελος της προσωπικής του εξουσίας!

Ο Μπάσα έπρεπε σήμερα να αναλάβει την ευθύνη για την προσωπική του αποτυχία αυτών των 8 ετών!

Σήμερα ο Έντι Ράμα κρατά όμηρο την Αλβανία και ο Λουλζίμ Μπασά προσπαθεί να κρατήσει όμηρο το Δημοκρατικό Κόμμα.

Το Δημοκρατικό Κόμμα δεν είναι προσωπική περιουσία ενός άνδρα.

Είναι το Σπίτι της Ελευθερίας εκατοντάδων χιλιάδων Αλβανών.

Κανείς δεν μπορεί να πάρει το κρατήσει για οποιονδήποτε λόγο και με καμία αιτία, με κανέναν τρόπο και με καμία τιμή!

MakePDGreatAgain"

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου