Υπόθεση Klodian Rasha: Αλλαγή των κατηγοριών ζητά ο αστυνομικός που τον σκότωσε

Υπόθεση Klodian Rasha: 
Αλλαγή των κατηγοριών ζητά ο αστυνομικός που τον σκότωσε

Το Δικαστήριο των Τιράνων έχει συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία και όρισε τη δικαστική επιτροπή που θα επανεξετάσει την υπόθεση εναντίον του πρώην αστυνομικού Nevaldo Hajdaraj ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Klodian Rasha στα Τίρανα.


Η πρώτη ακρόαση αυτής της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου το μεσημέρι, υπό την προεδρία της δικαστικού Armela Hasantari.
Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με το αίτημα του Hajdaraj να διεξαχθεί εναντίον του δική εν συντομία. Επιπλέον, κατόπιν αιτήματος του συνηγόρου υπεράσπισής του, ζητήθηκε αλλαγή των κατηγοριών από δολοφονία από πρόθεση, σε δολοφονία πέρα από τα όρια της απαραίτητης προστασίας.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο κατηγορούμενος διέπραξε το έγκλημα σκόπιμα και γι 'αυτό κατηγορήθηκε για προμελετημένη δολοφονία. Αρχικά συνελήφθη με την κατηγορία για δολοφονία που υπερέβαινε τα όρια της απαραίτητης προστασίας, κατηγορία με την οποία και επιθυμεί να εκδικαστεί.
Ωστόσο οι έρευνες αποκάλυψαν ότι η δολοφονία ήταν σκόπιμη και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Η δολοφονία του Κλόντιαν Ράσα προκάλεσε τη χώρα να εμπλακεί σε μια σειρά διαμαρτυριών που κατέληξαν στην παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών της Αλβανίας Sander Lesaj

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου