Τα πολιτικά παιχνίδια του Ράμα με την πανδημία

Τα πολιτικά παιχνίδια του Ράμα με την πανδημία

Σε συνέντευξή του σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό ο κοινωνιολόγος Ergys Mërtiri, αναφερόμενος στη διαφθορά που επικρατεί στην Αλβανία έχει ξεπεράσει κάθε επιστημονική αναφορά, σε τέτοιο σημείο ώστε να είναι παντού εμφανής και να συζητείται απ' όλους. Επίσης προσθέτει πως ο Ράμα μπήκε στο ιατρικό εργαστήριο και υποτίθεται έκανε το εμβόλιο κατά του COVID-19, τονίζοντας πως απλά κάνει μια χυδαία και υβριστική προπαγάνδα.

Προσθέτει πως η διαφθορά φαίνεται έντονα σε κάθε δημόσια υπηρεσία και σε κάθε θεσμό, ενώ ο τόπος έχει περιέλθει στην εξουσία ολίγων ατόμων με τους οποίους ο Ράμα μοιράζει ευκαιρίες για να κάνει μπίσνες και να πάρει τις περιουσίες του τόπου. Ακόμη κάνει λόγο για την ελεύθερη αγορά η οποία πια δεν υφίσταται αφού βρίσκεται υπό την κατοχή 3 - 4 ατόμων.

"Με μια τέτοια κρατική κατοχή οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν με τον ιδρώτα τους, αλλά θα πρέπει να είναι εξαρτημένοι και από τα ιδιωτικά συμφέροντα... Η προπαγάνδα είναι τόσο χυδαία που ο Ράμα είναι ο μόνος πρωθυπουργός στον κόσμο που υπερηφανεύεται στον τόπο του πως είναι ένα πρωθυπουργός που ξέρει πως να ζητιανεύει. Βγαίνει κάθε λεπτό στα κανάλια λέγοντας πως είμαστε ο τόπος με τους λιγότερους εμβολιασμούς ανά άτομο στην Ευρώπη... Βγαίνει ο πρωθυπουργός στην πλατεία "Σκεντέρμπεη" και στο αεροδρόμιο της χώρας για εμβολιασμούς, ενώ οι εμβολιασμοί θα έπρεπε να γίνουν σε κάθε κέντρο υγείας της χώρας... Οι Αλβανοί προτίμησαν μαζικά να πεθάνουν στο σπίτι τους, παρά να πάνε στο νοσοκομείο..." ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινωνιολόγος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου