Αλβανία: Πλατφόρμα για διόρθωση διευθύνσεων κατοικίας ενόψει εκλογών

Αλβανία: Πλατφόρμα για διόρθωση διευθύνσεων κατοικίας ενόψει εκλογών

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αλβανίας δημοσίευσε την Πέμπτη ένα βίντεο στα επίσημα κανάλια κοινωνικών μέσων για να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης των διευθύνσεών τους μέσω της πύλης e-Albania.

Το ζήτημα αυτό έχει απασχολήσει έντονα την αλβανική κοινή γνώμη καθώς αρκετοί είναι αυτοί που βρέθηκαν να είναι εγγεγραμμένοι σε άλλους δήμους με αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές να μην μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο τους. Μάλιστα τα κόμματα της αντιπολίτευσης δήλωναν βέβαια πως πρόκειται για μια απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Στο βίντεο εμφανίζεται και η Υφυπουργός Εσωτερικών Romina Kuko και με τον Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Πολιτικού Μητρώου Bledar Doracaj, οι οποίοι γνωστοποίησαν στους πολίτες τα εύκολα βήματα μέσω της διαδικτυακής πύλης, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Σύμφωνα με τους ίδιους, η ολοκλήρωση της διαδικασίας θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά για όλους τους Αλβανούς πολίτες που χρησιμοποιούν την πύλη.

Τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης σημείωσαν ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα, ιδίως ενόψει των προσεχουσών βουλευτικών εκλογών

Ο σύνδεσμος για την πλατφόρμα:

https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=14419

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου