Οι Τούρκοι αποκαθηλώνουν την πινακίδα με την ένδειξη “Μουσείο” από την Αγιά Σοφιά

Οι Τούρκοι αποκαθηλώνουν την πινακίδα με την ένδειξη “Μουσείο” από την Αγιά Σοφιά

Στην αποκαθήλωση όλων των πινακίδων που αναγράφεται η ένδειξη «Μουσείο» για την Αγία Σοφία, προχώρησαν σήμερα οι υπάλληλοι του δήμου, κατόπιν της σχετικής απόφασης από την τουρκική κυβέρνηση.

Οι εργασίες για την μετατροπή του ιστορικού μνημείου είναι σε πλήρη εξέλιξη από το πρωί, με τους υπαλλήλους να αφαιρούν από το εξωτερικό του ναού όλες τις πινακίδες του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού που χαρακτήριζαν την Αγιά Σοφιά ως μνημείο και παρείχαν πληροφορίες για την λειτουργία του.

πηγή:hellasjournal.com

Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» καταγγέλλει την υφυπουργό τουρισμού τη...
Covid-19: 85 νέα κρούσματα και 4 νεκροί το τελευτα...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο θέμα τούρκικο, αλλά αίσχος, για όλον τον παγκόσμιο πολιτισμό που διαφθείρει έθνη και άλλα… τρομοκρατούν, αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση που τα μικρά έθνη θέλουν να τα αλλοιώσουν, να μη υπάρχουν καθαρά για να τα ελέγχουν μέσο αυτόν των κυβερνητών που φέρουν να κυβερνήσουν και αφαιρούν τα σπλάχνα του έθνους συνεχώς. Έτσι συμβαίνει καθημερινός στον ελληνισμό Βορείου Ηπείρου, αυτό συμβαίνει σήμερα στο αιγαίο, συμβαίνει δήθεν στη τρέλα του… Ερντογκάν και άλλοι τύπου, που τον ακολουθούν και ανεβάζουν φωνές που ποτέ τους, δεν είχαν. Κλπ. κλπ. Είχε απόλυτο δίκιο ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που έλεγε: «Οι φίλοι και οι σύμμαχοι μας υπολογίζουν, όταν είμαστε γενναίοι και διεκδικητική. Εάν είμαστε καρπαζοεισπράκτορες, δεν μας υπολογίζει κανένας.» Μία πατρίδα δεν είναι κάτι εκατομμύρια ευρώ που παίρνουν για τις τσέπες τους και μετά μας πουλούν τον πατριωτισμό της ψευτιάς, και να μη ονομάσω πολλά άλλα. Όταν παραδίδεις αυτά που σου ανήκουν, τότε οι άλλοι διεκδικούν τα πάντα σου μέχρι… αλλοίωση όλου του έθνους. Δυστυχώς, πρέπει όλοι να ξυπνήσουν. Εδώ σήμερα ούτε οι γνώσεις κυριαρχούν ούτε ο ηρωισμός χιλιετιών που φώτισαν τον παγκόσμιο πολιτισμό ούτε αυτό που έλεγε ο Σίλερ…( αν δεν λαθεύω) «οι ήρωες… πολεμούν σαν Έλληνες»

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη