Συνεχίζει ο κ. Βρούτσης τον εμπαιγμό των Βορειοηπειρωτών σχετικά με τις συντάξεις για ακόμη μια φορά σε ερώτηση στη Βουλή, του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Μουλκιώτη, ο κ. Βρούτσης αρνήθηκε να δώσει σαφή απάντηση. Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος υπουργός κάνει τα πάντα για να μην φέρει την συγκεκριμένη τροπολογία που αφορά τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών, προφασιζόμενος αυτή την φορά την επιδημιολογική κατάσταση λόγω κορονοϊού.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Βρούτσης πριν 3 μήνες περίπου μέσα στην βουλή ,έπειτα από ερώτηση του αντιπροέδρου της Βουλής κ. Νικήτα Κακλαμάνη είχε δεσμευτεί ότι τέλος Μάρτιου θα έδινε λύση. Δυστυχώς ακόμα μένουμε στις υποσχέσεις.

Απ την άλλη ο κύριος Βρούτσης ορθώς περνάει τροπολογίες και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης . Όμως και σε αυτή την κατάσταση ξεχάστηκαν και οι ανασφάλιστοι Βορειοηπειρώτες για τους οποίους η κυβέρνηση θα μπορούσε ήδη να τους είχε δώσει μια έκτακτη ενίσχυση στο πενιχρό ποσό της σύνταξης που λαμβάνουν.

Δείτε στο βίντεο της απάντησης Βρούτση που έδωσε σήμερα στην Βουλή.