Ο Πρόεδρος της Αλβανίας κάνει έκκληση για ανατροπή της κυβέρνησης

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας κάνει έκκληση για ανατροπή της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, προέβη σε μια αποκαλυπτική δήλωση κατά την διάρκεια συνέντευξης του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Μέτα δήλωσε:

«Εκφράζομαι δυναμικά όταν απαιτείται και δεν μπορούν να με προκαλέσουν όπως πριν από λίγες ημέρες οι εχθροί της Αλβανίας. Μερικοί εντόπιοι και διεθνείς γκάνγκστερ. Στόχος αυτών των εχθρών της Αλβανίας είναι, επίσης, ο Ίλιρ Μέτα, όχι ως άτομο, αλλά για τις θέσεις μου στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου, της σταθερότητας της περιοχής. Έχουν τη χαρά να σκοτώνουν Αλβανούς και να εγκαθιστούν ένα δικτατορικό καθεστώς με το αίμα τους».

Έκκληση για ανατροπή της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος της Αλβανίας σε ανάρτησή του χθες το πρωί στα κοινωνικά δίκτυα έκανε έκκληση για την ανατροπή της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον Ιλίρ Μέτα,η δημοκρατία στη χώρα έχει "πέσει" και «είναι καιρός να ξεσηκωθούν όλοι, γιατί όταν ξεσηκώνεται ο λαός, πέφτει η τυραννία

«Ο Μάιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τον εορτασμό των εξεγέρσεων ενάντια στην πιο βάναυση δικτατορία που γνώρισε η Ευρώπη επί μισό αιώνα. Για αυτό, τιμούμε με ευγνωμοσύνη τους επαναστάτες των «Qafë Bari» και «Spaç», των δύο πιο τρομερών φυλακών, που τόλμησαν να ξεσηκωθούν και να πολεμήσουν για την ελευθερία και τα δικαιώματά τους, δίνοντας τη ζωή τους. Έσπασαν τον μύθο του ακλόνητου εγκληματικού καθεστώτος και έδειξαν ότι δεν θα μπορούσε να είναι αιώνιο. Σήμερα, όταν βλέπουμε, πού έχει πέσει η δημοκρατία μας, τίμημά μας είναι να κάνουμε θυσίες προκειμένου να ενωθούν τα πολιτικά κινήματα σε ολόκληρη τη χώρα για να δημιουργήσουν ένα κίνημα ενωμένο για τη Δημοκρατία μέσω ελεύθερων και τίμιων εκλογών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Απόδοση στα ελληνικά echedoros-a.gr

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Η Βιζίλειος σχολή Δρυμάδων Χιμάρας, το ελληνικό δι...
Ράμα: «Η Αλβανία θα ανοίξει πλήρως τα σύνορα εντός...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Δευτέρα 08/08/22, 22:09

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη