Η Ομόνοια χαιρετίζει την δέσμευση της Κυβέρνησης για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών

OMONOIA-logo

Χαιρετίζουμε την πρόθεση και τη δέσμευση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να διευθετήσει ευνοϊκά και θετικά το θέμα των συντάξεων των βορειοηπειρωτών που εδώ και χρόνια απασχολεί όλους μας και αντιμετωπίστηκε ανεύθυνα κι επιπόλαια είτε μέσα από περικοπές είτε μέσα από ημιτελείς λύσεις. 

Πιστεύουμε οι ρυθμίσεις που θα γίνουν στο υπό συζήτηση και υπό ψήφιση Νέο Νομοσχέδιο να αντικατοπτρίζουν την επίλυση του συνόλου των αιτημάτων μας, τη δέσμευση και την αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη για οριστική κι ευνοϊκή επίλυση του θέματος, κατά την πρόσφατη συνάντηση με την αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνον έτσι θα χρησιμεύσουν και θα συμβάλλουν ως χρήσιμο εργαλείο για την αναζωογόνηση της ζωής στον τόπο μας. 

Η θετική, όπως διαφαίνεται και προδιαγράφεται, εξέλιξη πάνω σ’ αυτό το θέμα, με τη σωστή κι αποφασιστική κινητοποίηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ και των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα, αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει συντονισμός της προσπάθειας και κοινός στόχος, χωρίς αποκλεισμούς και λεονταρισμούς, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Εκ του Γραφείο Τύπου κι Ενημέρωσης

ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟIA

Ακραίοι Αλβανοί επιχείρησαν να καταστρέψουν την πρ...
Οι Αλβανοί ετοιμάζουν πόρισμα που λέει πως ο Κωνστ...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, 00:31

Εικόνα Captcha

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη