Η Ομόνοια χαιρετίζει την δέσμευση της Κυβέρνησης για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών

OMONOIA-logo

Χαιρετίζουμε την πρόθεση και τη δέσμευση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να διευθετήσει ευνοϊκά και θετικά το θέμα των συντάξεων των βορειοηπειρωτών που εδώ και χρόνια απασχολεί όλους μας και αντιμετωπίστηκε ανεύθυνα κι επιπόλαια είτε μέσα από περικοπές είτε μέσα από ημιτελείς λύσεις. 

Πιστεύουμε οι ρυθμίσεις που θα γίνουν στο υπό συζήτηση και υπό ψήφιση Νέο Νομοσχέδιο να αντικατοπτρίζουν την επίλυση του συνόλου των αιτημάτων μας, τη δέσμευση και την αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού, κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη για οριστική κι ευνοϊκή επίλυση του θέματος, κατά την πρόσφατη συνάντηση με την αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνον έτσι θα χρησιμεύσουν και θα συμβάλλουν ως χρήσιμο εργαλείο για την αναζωογόνηση της ζωής στον τόπο μας. 

Η θετική, όπως διαφαίνεται και προδιαγράφεται, εξέλιξη πάνω σ’ αυτό το θέμα, με τη σωστή κι αποφασιστική κινητοποίηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ και των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα, αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει συντονισμός της προσπάθειας και κοινός στόχος, χωρίς αποκλεισμούς και λεονταρισμούς, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Εκ του Γραφείο Τύπου κι Ενημέρωσης

ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟIA

Ακραίοι Αλβανοί επιχείρησαν να καταστρέψουν την πρ...
Οι Αλβανοί ετοιμάζουν πόρισμα που λέει πως ο Κωνστ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη