Άρχισαν τα όργανα στην Κακαβιά, νέες απαγορεύσεις εισόδου σε Έλληνες πολίτες

Άρχισαν τα όργανα στην Κακαβιά, νέες απαγορεύσεις εισόδου σε Έλληνες πολίτες
Οι Αλβανοί δείχνουν ξεκάθαρα τις διαθέσεις τους λίγες μόλις ώρες πριν γίνει το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες. Στήνοντας μπλόκα στην Κακαβιά "βγάζουν" κόκκινες κάρτες σε Έλληνες πολίτες χαρακτηρίζοντας τους non grata για να τους απαγορεύσουν τη είσοδο στην χώρα. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Μπάμπη Καραθάνο,πρόεδρο του συλλόγου Βορειοηπειρωτών στον οποίο δόθηκε έγγραφο από τον Αλβανικό συνοριακό σταθμό, το οποίο γράφει πως δεν κατέχει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα ώστε να ταξιδέψει στην Αλβανία.

της Κατερίνας Ρίστα*

Ο κ. Καραθάνος έφθασε σήμερα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα παρέα με τον βουλευτή της ΝΔ στην Α' Αθήνας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Οι Αλβανικές αρχές άφησαν τον βουλευτή της ΝΔ να περάσει τα σύνορα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Μπορεί η Αλβανική Κυβέρνηση πριν από λίγες ημέρες να επιχειρούσε να ρίξει τους τόνους λόγω της επικείμενης συνάντησης Ραμα - Μητσοτάκη όμως όπως φαίνεται για ακόμη μια φορά προβαίνουν σε ενέργειες που δεν προάγουν την φιλία και συνεργασία των δύο χωρών. 

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο κ. Καραθάνος έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Το έγγραφο της φωτογραφίας γράφει ότι δεν μου επιτρέπεται η είσοδος στην Αλβανία γιατί δεν είναι εν τάξει τα ταξιδιωτικά μου έγγραφα. Μετά από μερικές ώρες που πέρασα στα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας προσπαθώντας να φτάσω στους Βουλιαράτες για να παραστώ στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα μου έδωσαν αυτό το έγγραφο και μου απαγόρευσαν να μπω στην Αλβανία. Φυσικά με τα ίδια αυτά ταξιδιωτικά έγγραφα ταξιδεύω συχνά στην Ευρώπη. Όχι όμως στην Αλβανία. Ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας που απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες να περάσουν στο έδαφος της με αστείες προφάσεις, επιθυμεί να έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Επίσης επιθυμεί η χώρα του να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Εν τω μεταξύ επί καθημερινής βάσης τρομοκρατεί με κάθε τρόπο την Ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Ας γνωρίζει όμως ότι οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες δεν τρομοκρατούνται και η τρομοκρατία του δε θα περάσει.»

Μπάμπης Καραθάνος

*δημοσιογράφος Star Channel

Τελετή μνήμης Έλληνων Πεσόντων του 40-41 σε Βουλια...
Τσάμηδες και Αλβανοί εθνικιστές στοχοποιούν Βορειο...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Yes because you are an extremist and you are a threat for Albania national security. Its time that Ελλάδα put a stop of this shady organisations who promote violence and extremism in the neighbouring country. Katsifa at the end was the victim of this hate propaganda.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη