Τσάμηδες και Αλβανοί εθνικιστές στοχοποιούν Βορειοηπειρώτες (Βίντεο)

 Τσάμηδες και Αλβανοί εθνικιστές στοχοποιούν Βορειοηπειρώτες (Βίντεο)  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Μια μέρα πριν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου, ο αρχηγός των Τσάμηδων αποφασίζει με δηλώσεις του να δημιουργήσει κλίμα έντασης .

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο δελτίο του STAR , ο επικεφαλής Κόμματος Τσάμηδων δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να έρθουν πάλι (Έλληνες) όχι μόνο για να τιμήσουν τους πεσόντες τους αλλά και κάτι νέους ήρωες. Καλώ όλους να πάμε να διαδηλώσουμε στους Βουλιαράτες. Οι υποστηρικτές του έχουν βάλει στο στόχαστρο Βορειοηπειρώτες. Ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες σε εθνικιστικό προφίλ στο facebook .

Από την άλλη, αλβανικά μέσα με ρεπορτάζ αφιερώματα για τον έναν χρόνο από την εκτέλεση του Κωνσταντίνου , προσβάλλουν τη μνήμη του.

Τις τελευταίες μέρες η αλβανική αστυνομία επιτηρεί το σημείο όπου εκτελέστηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας .Το πρωί με drone , ενώ το βράδυ με περιπολίες. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς της Αλβανίας με την Ελλάδα.

Ο Αλβανός Υπουργός Εξωτερικών επιχείρησε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας ότι Θα έχουμε δρακόντεια μέτρα ασφάλειας μόνο εάν χρειαστεί ... Ενώ οι αλβανικές αρχές απαγόρευσαν κάθε διαμαρτυρία στα σύνορα.


Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου