Κακλαμάνης: Περιμένουμε να μάθουμε τι συνέβη στη δολοφονία Κατσίφα (Βίντεο)

 Κακλαμάνης: Περιμένουμε να μάθουμε τι συνέβη στη δολοφονία Κατσίφα (Βίντεο)  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Ο  κ. Κακλαμάνης κλείνοντας την σημερινή συνεδρίαση στην Ολομέλεια υπενθύμισε ότι αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Αναλυτικά ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι:

Αισθάνομαι την ανάγκη να υπενθυμίσω ότι αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα και ακόμα η οικογένειά του, οι συγχωριανοί του και οι Έλληνες, εδώ, στην Ελλάδα περιμένουμε να μάθουμε τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Δεν έχει βγει ακόμα πόρισμα. Αυτό, σε συνδυασμό με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι θέμα συζήτησης. Όπως διάβασα στις εφημερίδες, την ερχόμενη εβδομάδα θα μας επισκεφθεί ο κ. Έντι Ράμα.

Εγώ το μόνο που μου μένει είναι να πω είναι «αιωνία η μνήμη».

Με την δήλωση του αυτή ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε  σαφές μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση να θέσει επισήμως στην αλβανική πλευρά ακόμα και κατά την επίσκεψη του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα, την άμεση έκδοση του πορίσματος για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.


Τσάμηδες και Αλβανοί εθνικιστές στοχοποιούν Βορειο...
Επίδοση διαπιστευτηρίων από την νέα Πρέσβυ της Ελλ...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη