Επίλεκτες δυνάμεις της Αλβανίας σε επιφυλακή για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

 Επίλεκτες δυνάμεις της Αλβανίας σε επιφυλακή για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Η Μονάδα Εξουδετέρωσης Ενόπλων Στοιχείων, γνωστή ως RENEA και οι Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασης (FNSH) έχουν σημάνει συναγερμό.

Μια ήμερα πριν το μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, το αλβανικό δίκτυο ABC πληροφορήθηκε ότι στην Κακαβιά εφαρμόζεται, ήδη,σχέδιο ισχυρής ασφάλειας, όπως αποκαλείται.

Από την Πέμπτη, στους συνοριακούς σταθμούς με την Ελλάδα, υπάρχει ενισχυμένη υπαλληλική παρουσία για την αποτροπή της εισόδου Ελλήνων 'εξτρεμιστών' (όπως αναφέρεται) καθώς και ατόμων που έχουν κριθεί ανεπιθύμητα.

Σημειώνεται, ότι τόσο η αλβανικές όσο και οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους Έλληνες πολίτες που σκοπεύουν να εισέλθουν στην αλβανική επικράτεια για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα όπως αναφέρει το βαλκανικό περισκόπιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- καταλήγει το δημοσίευμα- Ειδικές και Αντιτρομοκρατικές Δυνάμεις έφθασαν στο Αργυρόκαστρο προκειμένου να αποτραπούν περιστατικά ή προκλητικές συμπεριφορές (Ελλήνων) εξτρεμιστών…


Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου