Επίλεκτες δυνάμεις της Αλβανίας σε επιφυλακή για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

 Επίλεκτες δυνάμεις της Αλβανίας σε επιφυλακή για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Η Μονάδα Εξουδετέρωσης Ενόπλων Στοιχείων, γνωστή ως RENEA και οι Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασης (FNSH) έχουν σημάνει συναγερμό.

Μια ήμερα  πριν το μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, το αλβανικό δίκτυο ABC πληροφορήθηκε ότι στην Κακαβιά εφαρμόζεται, ήδη,σχέδιο ισχυρής ασφάλειας, όπως αποκαλείται.

Από την Πέμπτη, στους συνοριακούς σταθμούς με την Ελλάδα, υπάρχει ενισχυμένη υπαλληλική παρουσία για την αποτροπή της εισόδου Ελλήνων 'εξτρεμιστών' (όπως αναφέρεται) καθώς και ατόμων που έχουν κριθεί ανεπιθύμητα.

Σημειώνεται, ότι τόσο η αλβανικές όσο και οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους Έλληνες πολίτες που σκοπεύουν να εισέλθουν στην αλβανική επικράτεια για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα όπως αναφέρει το βαλκανικό περισκόπιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- καταλήγει το δημοσίευμα- Ειδικές και Αντιτρομοκρατικές Δυνάμεις έφθασαν στο Αργυρόκαστρο προκειμένου να αποτραπούν περιστατικά ή προκλητικές συμπεριφορές (Ελλήνων) εξτρεμιστών…


Επίδοση διαπιστευτηρίων από την νέα Πρέσβυ της Ελλ...
Τα ελληνόπουλα της Χιμάρας τίμησαν την επέτειο του...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη