Προκαλούν και πάλι οι Αλβανοί λίγες ημέρες πριν το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Αρχικά μπλόκαραν τις εργασίες στο μνημείο που χτίζεται στο σημείο, όπου εκτελέστηκε από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις και στη συνέχεια άγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα υλικά ενώ ανέκριναν και τρεις Βορειοηπειρώτες.

Η μητέρα του Κωσταντίνου Κατσίφα δε πίστευε στα μάτια της, όταν ειδοποιήθηκε να πάει στο σημείο και να δει την καταστροφή.

«Εκεί τα έσπασαν όλα παιδί μου δεν άφησαν τίποτα. Πήγα το πρωί, είδα που δεν άφησαν τίποτα όρθιο όλα τα πέταξαν τα έσπασαν κεραμίδια. 400 κεραμίδια τα έκαμαν κομμάτια σακούλες, πενήντα εξήντα όλα τα έσκισαν τα άφησαν εδώ και εκεί. Άμμος τα βαρέλια τα μεγάλα τα τσίγκινα τα τρυπήσανε τα αδειάσανε που ήταν γεμάτα νερό. Δεν άφησαν τίποτα. Πολεμάνε το παιδί μου ακόμα και εκεί που είναι! Άδικα έφαγες τα νιάτα σου του λέω….» είπε η μητέρα του στην δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Τα Αλβανικά μέσα επιχειρούν να διαμορφώσουν κλίμα λίγο πριν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Έναν χρόνο μετά την εκτέλεση του, οι Αλβανοί εκμεταλλεύονται κάθε περιθώριο που τους δίνουν οι νόμοι τους για να μην παραδώσουν το πόρισμα.

Έχουν παραιτηθεί ήδη δυο εισαγγελείς, ενώ όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας, το πόρισμα θα τους παραδοθεί τον Οκτώβριο του 2020.

Και δεν θα είναι έκπληξη αν καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι αυτοκτόνησε! ΟΙ Αλβανοί τώρα έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου.