Συγνώμη Μακρόν σε Ράμα για τον ύμνο

Συγνώμη Μακρόν σε Ράμα για τον ύμνο

 Το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με τον λανθασμένο ύμνο πριν το Γαλλία - Αλβανία έφθασε σε ανώτατο επίπεδο και ανάγκασε τον πρόεδρο της πρώτης, Εμανουέλ Μακρόν, να ζητήσει συγγνώμη με μήνυμα από τον πρωθυπουργό της δεύτερης, Έντι Ράμα.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Γαλλίας και της Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2020 καθυστέρησε να αρχίσει μερικά λεπτά, καθώς προέκυψε θέμα κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του γηπέδου έβαλαν τον ύμνο της Ανδόρας αντί για της Αλβανίας, με αποτέλεσμα τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων των φιλοξενούμενων.

Γι' αυτό το λόγο, ο διαιτητής αποφάσισε να επαναληφθεί η ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Αλβανίας, αυτή τη φορά με το σωστό εμβατήριο. Χαρακτηριστικές είναι οι εκφράσεις απορίας των παικτών της Αλβανίας, την στιγμή που συνειδητοποιούν πως ακούγεται λάθος εμβατήριο.

Ωστόσο, οι γκάφες δεν τελείωσαν εκεί, αφού οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος από την... Αρμενία και όχι από την Αλβανία!

Ο σάλος που προκάλεσαν τα διαδοχικά λάθη, έφθασε στο ανώτατο επίπεδο σχέσης μεταξύ των δύο κρατών. Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ζήτησε συγγνώμη στο πλέον επίσημο επίπεδο με μήνυμα από τον πρωθυπουργό της δεύτερης, Έντι Ράμα.

Το απολογητικό μήνυμα έγινε αποδεκτό από τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας.

πηγη:sport24.gr

Μητσοτάκης για Αλβανία: «Μπλόκο» στην ένταξη αν δε...
Όταν οι Έλληνες αιχμάλωτοι επέστρεψαν το 1956 από ...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Nope

Nope