Ράμα: Δεν είμαι υπερήφανος με την ελληνική σημαία

 Ράμα: Δεν είμαι υπερήφανος με την ελληνική σημαία  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, έπειτα από τα σχόλια Αλβανών πολιτών, διευκρίνισε γιατί υπήρχε πίσω του η ελληνική σημαία όταν μιλούσε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 30ης Ιουνίου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς παρουσίαζε τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος τον Χρηστάκη Κίτσο, από το κόμμα MEGA σε αυτόν τον δήμο, πίσω από την πλάτη του υπήρχε η ελληνική σημαία.

Όπως αναφέρει το Βαλακανικο Περισκοπιο, ο Ράμα δήλωσε μιλώντας στα ελληνικά ότι η ημερομηνία των εκλογών δεν θα αλλάξει, αλλά η παρουσία της ελληνικής σημαίας έδωσε το έναυσμα στο διαδίκτυο για κριτική εναντίον του.

«Στην προεκλογική εκστρατεία σε αλβανικές περιοχές ο Ράμα δείχνει περήφανος δίπλα στην ελληνική σημαία, αυτό είναι μια ντροπή για το έθνος μας», σχολιάστηκε για τον Ράμα.

Απαντώντας στο σχόλιο, ο Ράμα δήλωσε ότι είναι δικαίωμα της μειονότητας στην περιοχή να έχει την ελληνική σημαία.

«Εγώ δεν είμαι υπερήφανος με την ελληνική σημαία αλλά με την αλβανική που ήταν στο πλάι, ενώ η ελληνική σημαία είναι η σημαία του έθνους εκείνων που αποτελούν τη μειονότητα και έχουν δικαίωμα να είναι υπερήφανοι για αυτήν», απάντησε ο Ράμα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου