Υποτροφίες σε ελληνικές στρατιωτικές ακαδημίες προσφέρει το Αλβανικό υπουργείο άμυνας

Υποτροφίες σε ελληνικές στρατιωτικές ακαδημίες προσφέρει το Αλβανικό υπουργείο άμυνας

Η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας ανακοίνωσε ότι το υπουργείο προσφέρει τέσσερις υποτροφίες για φοίτηση σε ελληνικές στρατιωτικές σχολές.

«Δίδονται τεράστιες ευκαιρίες για την εκπαίδευση και τη σταδιοδρομία! Το υπουργείο άμυνας προσφέρει τέσσερις πλήρεις υποτροφίες σε ελληνικές Στρατιωτικές Ακαδημίες», ανακοίνωσε η υπουργός Άμυνας Όλτα Τζάσκα.

Σύμφωνα με την ίδια: «Τα πάντα είναι καλυμμένα. Απλά, πρέπει οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν τα απαραίτητα προσόντα σπουδών και εκπαίδευσης. Εμπρός! Το μέλλον είναι μπροστά, ακόμη πιο φωτεινό!», υπογραμμίζει η υπουργός Άμυνας.

Σύμφωνα με την ίδια, «η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών είναι μέχρι τις 12 Ιουλίου 2019.

«Το Κέντρο Προσωπικού Προσλήψεων, ενδιαφέρεται για την πρόσληψη σπουδαστών για στρατιωτικές σπουδές στη Στρατιωτική Ακαδημία Ελλάδας. Υπάρχουν τέσσερις υποτροφίες σπουδών για:Τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στις ειδικότητες:1 (μία) θέση στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στην ειδικότητα του μηχανικού,1 (μία) θέση στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στην ειδικότητα ψυχολόγων,1 (μία) θέση στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ)και 1 (μία) θέση (δεν αναφέρεται ο κλάδος)Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών είναι η 12η Ιουλίου 2019», σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Αλβανίας.

Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο - echedoros-a.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου