Συγκλονισμένα τα Τρίκαλα από τον χαμό του 15χρονου το πρωί της Κυριακής τον Βαΐων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος Μάριος έπαιζε μαζί με άλλους δύο συνομήλικούς του στην ταράτσα του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε. Για κάποια στιγμή εκεί που ισορροπούσε στα κάγκελα, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό, σκάζοντας στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Οι δύο φίλοι του πάγωσαν βλέποντας την πτώση του Μάριου και αμέσως ενημέρωσαν τους δικούς τους. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, αλλά ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

Στη συνέχεια έγινε η μεταφορά του άψυχου σώματος του παιδιού στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου απλά έγινε η διάγνωση του θανάτου.

Αύριο το πρωί η σορός θα μεταφερθεί για την προβλεπόμενη νεκροψία για να διαπιστωθούν απλά τα αίτια του θανάτου.

Ο Μάριος Ψύλλης ήταν πολύ καλός μαθητής της Γ' τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και πολύ καλό παιδί, όπως τον περιγράφουν οι συμμαθητές του, που από τη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομα του 15χρονου, έχουν κατακλυστεί τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με συλλυπητήρια μηνύματα.

Οι γονείς του, Κώστας και Ουρανία Ψύλλη με καταγωγή από την Δρόπολη, καθώς και τα αδέρφια του Μάνθος και Άννα εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η είδηση δε του θανάτου «σκέπασε» την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, στην πόλη.

Ο 15χρονος Μάριος θα κηδευτεί στις 5.30 το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, εκ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 4.30 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο.