Πρεσβεία της Αλβανίας: Ουδέποτε "απολύθηκε" η πρέσβης στην Αθήνα

 Πρεσβεία της Αλβανίας: Ουδέποτε "απολύθηκε" η πρέσβης στην Αθήνα

Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν την Πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα, να τίθεται εκτός διπλωματικού σώματος , εξέδωσε η Αλβανική Πρεσβεία στην χώρα μας.

Όπως σημειώνει: “Σε συνέχεια του άρθρου που έχει δημοσιευτεί στο News 24/7 στις 20 Μαρτίου 2019, με τίτλο «Η Αλβανία "τελείωσε" την πρέσβη της στην Αθήνα», η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Αθήνα ενημερώνει επισήμως ότι πρόκειται για ψευδή είδηση (fake news), καθώς η Πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα, κα. Ardiana Hobdari, συνεχίζει να ασκεί το καθήκον της και ουδέποτε "απολύθηκε".

Σημειώνεται ότι τα τοπικά ΜΜΕ της Αλβανίας όπως το “EXIT” και η “Τέλεγκφαρ Αλβανίας” αναφέρθηκαν στο θέμα και αποτέλεσαν την πηγή του δημοσιεύματος του News 24/7.

Μάλιστα τα Αλβανικά Μέσα σημείωναν ότι “σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Αλβανικού ΥΠΕΞ”, ο εκτελών χρέη ΥΠΕΞ απάλλαξε από τα καθήκοντά της την Πρέσβη της Αλβανίας, τον Γενικό Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα καθώς και πολλούς πρέσβεις ανά τον κόσμο. Η Αρντιάνα Χομπντάρι – έγραψε η εφημερίδα “Τέλεγκφαρ Αλβανίας” απαλλάχθηκε λόγω των αλβανικών διαβατηρίων που κλάπησαν καθώς και τις πολυδάπανες εργασίες στην πρεσβεία και το υψηλό ενοίκιο για την κατοικία της. Ταυτόχρονα υπάλληλοι της πρεσβείας στην Αθήνα -συμπληρώνει η εφημερίδα- άσκησαν βία στον Αλβανό δημοσιογράφο στην Αθήνα Σπετίμ Ζιντζιρία”.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου