Ο Τομέας Β/Η της Ν.Δ. μοιράζει... ιθαγένειες

Ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά, δρομολογεί ένα νέο κώδικα ιθαγένειας που θα περιλαμβάνει και απλοποιημένη διαδικασία για την απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας στους Βορειοηπειρώτες, την ίδια ώρα ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ, επιχειρεί να κινηθεί αυτόνομα, από τις κυβερνητικές επιλογές, δημιουργώντας ερωτηματικά.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στην aftonomi.gr, ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της Ν.Δ. έχει αναλάβει το ρόλο του «μεσάζοντα» καθορίζοντας άτομα σε διάφορες περιοχές της Βορείου Ηπείρου με «μοναδικό καθήκον» τη συγκέντρωση ονομάτων βορειοηπειρωτών που θα επιθυμούσαν να πάρουν «άμεσα» την ελληνική υπηκοότητα παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας και την όλη διαδικασία.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση μας, για τους Αγίους Σαράντα έχει καθοριστεί Ε. Μ, για την επαρχία Μεσοποτάμου ο Λ. Α., για το Αλύκο ο Γ. Γκ. για την Λεσινίτσα ο Π. Λ., για το Πωγώνι ο Γ. Κ. και για την περιοχή της Χιμάρας οι Μ. Κ., Α. Γκ.

Τα ερωτηματικά πολλά, για αυτούς που παραβλέπουν τις κεντρικές κυβερνητικές επιλογές και επιχειρούν να στήσουν το δικό τους... "παραμάγαζο" προφανώς, προς εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και άλλων συμφερόντων. Θα επανέλθουμε.


Ρεπορτάζ από Aftonomi.gr

Να θυμίσουμε πως η aftonomi.gr λίγες ημέρες πριν είχε κάνει σχετική ερώτηση στον Γενικό Γραμματέα του Υπ.Εσ., κ. Άγγελο Συρίγο, αλλά ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει.

Aftonomi.gr: Υπάρχουν αναφορές και καταγγελίες για Βορειοηπειρώτες που παριστάνουν τους μεσάζοντες και σε συνεργασία με υπαλλήλους της υπηρεσίας σας προωθούν εκτός σειράς διάφορους φακέλους Βορειοηπειρωτών έναντι αμοιβής. Έχει πέσει στην αντίληψή σας κάτι τέτοιο;

Α. Συρίγος: Θα μου επιτρέψετε να επιφυλαχθώ για την απάντηση.

Η Ένωση Χειμαρριωτών Αμερικής συνεχίζει να στηρίζε...
Θετική η έκβαση της υπόθεσης Γερασιμίδη
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη