Αλβανία: Απεβλήθη από την βουλή διότι αποκάλεσε κομμουνιστή... έναν κομμουνιστή

Αλβανία: Απεβλήθη από την βουλή διότι αποκάλεσε κομμουνιστή... έναν κομμουνιστή

Θύμα Αλβανών hackers έπεσε η σελίδα 24news.gr

Έβαλαν τραγούδι που βρίζει τον Μπολάνο

Οι Αλβανοί θέλοντας να αφήσουν το στίγμα τους, ανήρτησαν την αλβανική σημαία, τον χάρτη της "Μεγάλης Αλβανίας" και το παρακάτω κείμενο:

Γεια σας άνθρωποι ... Το Κοσσυφοπέδιο ήταν, είναι και θα είναι Αλβανικό, και όχι Σερβικό. Η Σερβία έχει τη δική του χώρα, αλλά όχι το Κοσσυφοπέδιο... Οι Σέρβοι είναι απλώς σλαβικός λαός. Οι Αλβανοί είναι Ιλλύριοι. Μυστικά η Σερβία, η Ρωσία, η Κίνα και η Ελλάδα έχουν αποδεχθεί την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Μυστικά, η Μεγάλη Αλβανία σχεδόν υφίσταται. Μυστικά ο χάρτις των βαλκανίων αλλάζει. Και τώρα ήρθε η ώρα να σας πούμε δημόσια, ότι είμαστε Αλβανοί, Ιλλύριοι. Έχουμε μια χώρα (Εθνική Αλβανία / Φυσική Αλβανία), έχουμε ένα αίμα και έχουμε μια γλώσσα, την "Αλβανική". Ναι, θα έρθει η μέρα, τα σύνορα θα λιώσoυν και για όλους τους Αλβανούς, θα απομείνει μια πατρίτα, ο αετός θα χαραχθεί σε κάθε βράχο και πέτρα, θα κυματίσει στους αιώνες, μόνο αυτή η σημαία (Αλβανική).

Δεν θα ξεχάσουμε ό, τι συνέβη από το 1996 έως το 1999 στο Κοσσυφοπέδιο. Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ό, τι συνέβη από το 2000 έως το 2001 στην Ιλλυρίδα (σ.σ. Σκόπια). Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ό, τι συνέβη από το 1944 έως το 1945 στην Τσαμουριά (σ.σ. νότια Ήπειρος). Ζήτω οι Αλβανοί, ζήτω η Εθνική Αλβανία - Ιλλυρία... Ο Αλλάχ είναι από: το Κοσσυφοπέδιο

Το Κοσσυφοπέδιο είναι Ιλλυρίδα
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΝΙΚ

Χαιρετίσματα σε όλους τους Αλβανούς & τους Μουσουλμάνους Αδελφούς.

Στο τέλος της σελίδας υπάρχει ένα άκρος προκλητικό τραγούδι που μιλάει για το Κόσοβο, την μεγάλη Αλβανία, για ανύπαρκτη ελληνική μειονότητα στην Αλβανία και βρίζει και τον Βασίλη Μπολάνο ως εχθρό της Αλβανίας.


Μάπα το καρπούζι
Εμείς έχουμε τις ενστάσεις μας για την όλη υπόθεση, θεωρούμε οτι μιλάμε για τζάμπα μάγκες και για παραμύθια hack. Ο λόγος; Ποιος είδε την "τάχα" πασίγνωστη ενημερωτική σελίδα 24news.gr ποτέ να λειτουργεί τα τελευταία χρόνια; Αγόρασαν λοιπόν τα σαΐνια το όνομα της σελίδας και μετά έκανα το δήθεν hack. Όπως δείχνει το πράγμα τον πέτυχαν τον σκοπό τους και το θέμα πήρε έκταση

Λουκέτο στα θρησκευτικά σχολεία του Γκιουλέν στην ...
Η τουρκοαλβανική συνεργασία θα αποδειχθεί ισχυρότε...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη