Αναβλήθηκε η δίκη του οδηγού ταξί για τον θάνατο της Κωνσταντίνας Αναγνώστη

Αναβλήθηκε η δίκη του οδηγού ταξί για τον θάνατο της Κωνσταντίνας Αναγνώστη

Την πόρτα του Μικτού Ορκωτού Πρέβεζας πέρασε πριν από λίγη ώρα ο οδηγός ταξί στο αυτοκίνητο του οποίου επέβαινε τον Νοέμβριο του 2014 η 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα τότε Κωνσταντίνα Αναγνώστη που είχε μεταβεί από τα Ιωάννινα όπου διέμενε με τη μητέρα της ,στους Αγίους Σαράντα προκειμένου να επισκεφθεί οδοντίατρο .Κατά την επιστροφή της όμως από την Αλβανία στα Ιωάννινα το κορίτσι αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε μέσα στο ταξί . Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο στους Αγίους Σαράντα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην Αλβανία να δίνει αρχικά ως αιτία θανάτου της ,εγκεφαλική αιμορραγία .

Ο πατέρας όμως της 15χρονης που δεν πείστηκε για την αιτία θανάτου της κόρης του ξεκίνησε έναν αγώνα προκειμένου να αποδείξει τον πραγματικό λόγο που οδήγησε το παιδί του στο θάνατο .

Έκτοτε οι εξελίξεις υπήρξαν ραγδαίες ,με τον οδηγό του ταξί στο οποίο επέβαινε τότε η Κωνσταντίνα να κρίνεται προφυλακιστέος το περασμένο καλοκαίρι μετά την απολογία του στον ανακριτή Ιωαννίνων και σήμερα να κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Πρέβεζας ,με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως.

Η προγραμματισμένη ωστόσο εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την 28η Φεβρουαρίου 2019.

πηγη: epirus-tv-news.gr


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου