Οι Αλβανοί ζητούν άλλους 3 μήνες για το πόρισμα Κατσίφα (Βίντεο)

 Οι Αλβανοί ζητούν άλλους 3 μήνες για το πόρισμα Κατσίφα

Παραποιούν τις καταθέσεις για τον αδικοχαμένο Βορειοηπειρώτη

Οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν να προκαλούν για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Όχι μόνο δεν παραδίδουν το πόρισμα για τις συνθήκες του θανάτου αλλά ζητούν άλλους τρεις μήνες για να ολοκληρώσουν την έρευνα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, η Εισαγγελία Τιράνων καθυστερεί το πόρισμα για την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα, με τη δικαιολογία ότι πρέπει να γίνουν και άλλες έρευνες. Φθάνει μάλιστα στο σημείο να ζητά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του νεκρού σαν να είναι εκείνος ο κατηγορούμενος.

«Κατηγορούμενος μετά θάνατον; Δε γίνεται! Δεν διέπραξε ποινικό αδίκημα» λέει η Ερμιόνη Κατσίφα. «Γιατί δεν έγινε άρση της ΡΕΝΕΑ και του ελικοπτέρου και όλων των χειριστών;» λέει ο σύντροφος της αδελφής του Κωνσταντίνου, Τιμολέων Γεωργίου.

Ο Αλβανός εισαγγελέας έχει ήδη στα χέρια του την ιατροδικαστική και τη βαλλιστική έκθεση. Έχει πάρει καταθέσεις από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση, ενώ έχουν παραδοθεί και τα πρακτικά των συνομιλίων.

Εντύπωση προκαλεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παραδοθεί κανένα βίντεο, που να δείχνει τι ακριβώς συνέβη στις 28 Οκτωβρίου στις Βουλιαράτες.

Τι κρύβουν οι Αλβανοί και ζητούν άλλους τρεις μήνες για να παραδώσουν το πόρισμα;

«Να δούμε τι αποτέλεσμα θα βγάλουν αυτοί. Πίεση… μας ασκούν ψυχολογική πίεση» λέει ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης Κατσίφας.

Το αλβανικό παρακράτος προσπαθεί να εξαφανίσει τον εκτελεστή του Κατσίφα. Έκαναν 10 ημέρες να παραδώσουν τη σωρό του παλικαριού και θα κάνουν 6 μήνες να παραδώσουν το πόρισμα για τον θάνατό του.

«Με προβληματίζει αλλά δε με εκπλήσσει. Να θυμίσω με πόση μεγάλη καθυστέρηση παραδόθηκε η σορός του» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευθύμιος Ναυρίδης.

Οι Αλβανοί παραποιούν τις καταθέσεις για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Οι Αλβανοί προσπαθούν να αποδομήσουν την εικόνα του Κατσίφα με παραποιημένες καταθέσεις.

«Προσπαθούν να βγάλουν τον Κατσίφα εξτρεμιστή. Παραποιούν στοιχεία της κατάθεσης. Έλεγε ο άλλος ότι ο Κωνσταντίνος ήταν ένα παιδί που αγαπούσε την πατρίδα και αυτοί τον κατέγραφαν ως εξτρεμιστή. Θέλουν να βγάλουν τον Κατσίφα τρελό» λέει κάτοικος της Δρόπολης. Σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο, το πόρισμα θα πρέπει να παραδοθεί στο τέλος του Απριλίου.

Σε ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 οι αλβανικές τα...
Δημοσία αντιπαράθεση του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη