Μπερίσα: Ελληνίδα διπλωμάτης “τύλιξε” ερωτικά και στρατολόγησε τον Ράμα! (βίντεο)

Sali_Berisha-768x735

Ως θύμα Ελληνίδας “Μάτα Χάρι” εμφάνισε τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ο “ορκισμένος εχθρός” του πρώην Πρόεδρος της χώρας Σαλί Μπερίσα.

Ο Μπερίσα περιέγραψε πώς ο νυν πρωθυπουργός, 26 χρόνια πριν, έπεσε στα “δίχτυα” υπαλλήλου της ελληνικής διπλωματικής αποστολής στα Τίρανα

«Είναι μια παθιασμένη ιστορία…» είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Opinion» του Μπλέντι Φεβζίου στην τηλεόραση Κλαν και συνέχισε:

«Ήταν στα 1993-94, όταν ο Έντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα… από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας», τόνισε ο Μπερίσα.

Υπενθύμισε επίσης ότι ο σημερινός πρωθυπουργός της Αλβανίας, εκείνη την εποχή ήταν ζωγράφος, κάτι που δεν πρέπει να γνωρίζουν και πολλοί εκτός των συνόρων της γειτονικής μας χώρας.

Λέει λοιπόν ο πρώην πρόεδρος για τον πολιτικό του αντίπαλο πως «τα μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του, είναι ένα γνωστό θέμα εκείνης της εποχής».

Με τις αναφορές του περί τέχνης και σεξ, ο Μπερίσα αφήνει αρχικά πολλές υπόνοιες για τον Ράμα και το ενδεχόμενο η τότε ερωτική του σχέση να είχε αξιοποιηθεί, καταλλήλως, από την ελληνική διπλωματία.

Ωστόσο, παρακάτω γίνεται σχεδόν ξεκάθαρος, λέγοντας ότι οι υπηρεσίες παρακολουθούσαν την Ελληνίδα και τον φίλο της που σήμερα είναι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας…

Στην συνέντευξή του στην εκπομπή «Opinion» δεν διευκρινίζει αν η Ελληνίδα ήταν πολιτιστικός ακόλουθος στην πρεσβεία, αρκούμενος, απλώς, στο ό,τι απασχολείτο στο ανάλογο τμήμα της ελληνικής διπλωματικής αποστολής.

«Εάν ρωτούσαμε τις μυστικές υπηρεσίες, αυτές έλεγαν ότι η διπλωμάτης στρατολόγησε τον Ράμα, εγώ όμως δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο» εξηγεί ο Σαλί Μπερίσα και συμπληρώνει: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα μιλήσει επειδή οι πληροφορίες θεωρούνταν απόρρητες, αλλά το έπραξα τώρα που πλέον δεν είναι»!

Στην όλη υπόθεση ίντριγκας, κατασκοπείας και έρωτα, μόνον αυτός ο τελευταίος φέρεται σίγουρα να στέκει.

Απόδειξη, πως όταν η Κατερίνα πήρε μετάθεση για το Παρίσι, ο τότε ερωτοχτυπημένος καλλιτέχνης Έντι Ράμα, άκουσε τη φωνή της καρδιάς του και πήγε με την καλή του, στην Πόλη του Φωτός…

πηγη:newsit

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου