Το Βορειοηπειρωτικό block στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία με την σημαία του Κατσίφα

Το Βορειοηπειρωτικό block στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία με την σημαία του Κατσίφα

Μαζική θα είναι η συμμετοχή των Βορειοηπειρωτών την Κυριακή 20/01/2019 στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία και κατά της παράνομης συμφωνίας των Πρεσπών που παραχωρεί εθνική κυριαρχία και παραβιάζει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Προκειμένου να υπάρχει συντονισμένη συμμετοχή της κοινότητάς μας, παρακαλείστε να παρευρεθείτε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στις 12:30 πμ.

Η μεγάλη ΣΗΜΑΙΑ του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα είναι εκεί (στο ίδιο σημείο με πέρυσι) για να δηλώσει το ΠΑΡΩΝ του! Δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει απ' το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, όπως δεν έλειπε και στα προηγούμενα!

Βορειοηπειρωτικά Σωματεία

Η σημαία σύμβολο του Κωνσταντίνου Κατσίφα φώτισε τ...
Eιδική τιμητική διάκριση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσ...
 
  1. Σχόλια (2)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Για ηρεμήστε λίγο. Εμένα να μου σκότωναν τον αδερφό δε θα με βλέπε ο ήλιος δε θα βαφομουν να μιλήσω στις κάμερες. Ασέλγεια πάνω σε νεκρό λέγεται αυτό που κάνετε. Βορειοηπηρωτης είμαι κι εγώ αλλά ντρέπομαι γι όλους αυτούς που προσκυνάνε σημαίες πλάι σε φασίστες και ναζί. Ντρέπομαι για το μαβη και για τους χρυσαυγιτες που το πλαισιώνουν όπως ντροπή για αυτούς που κάνουν καριέρες και βγάζουν καλά λεφτά με αυτά τα ζητήματα. Δλδ τι διαφορά έχετε από τους γραφικούς τσαμηδες; τα ίδια κάνουν κι αυτοί. Ένα τσίρκο με λίγα λόγια. Καμία ελλάδα καμία αλβανια πολεμά άνθρωπε για ελευθερία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Άξιος όποιος σκέφτηκε να τιμήσει τον Κ Κατσίφα με την Ελληνική σημαία που έφτιαξε ο ίδιος και που γι αυτήν έδωσε και τη ζωή του.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη