Στο Star μιλά αποκλειστικά ο πατέρας του κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού από τον Αλβανό δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη, μόλις τρεις μέρες μετά τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας. Περιγράφει λεπτό προς λεπτό στην Τασούλα Παπανικολάου πώς παγίδευσαν την κόρη του.

«Η κόρη μου ήταν μαζί με τις φίλες της και ήταν κάπου και ακούγανε μουσική και την πλησίασε ο Αλβανός μαζί με αυτόν, τον αθίγγανο και της πρότειναν να πάει μαζί τους να ακούσουν μουσική με το αυτοκίνητο», λέει.

Όπως καταγγέλει, ο Αλβανός χτύπησε την κόρη του για να υποκύψει στις ορέξεις του:«Αλλά επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να της πεις ναι θα πει δε θα πει όχι. Την παγιδεύσανε. Την πήγαν σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί, εκεί που είναι στο Μαντράκι και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις που ήθελε αυτός και τη χτύπησε και το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε και ο άλλος ο αθίγγανος».

Η 19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό

«Κανένας δεν ξέρει αν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση τι μπορεί να ακολουθήσει, δηλαδή πόσο μάλλον μια κοπελίτσα 18 χρονών να είναι με δυο άντρες και να υποστεί αυτές τις βάρβαρες καταστάσεις. Η κόρη μου πήγε με την αδερφή της εχθές στην αστυνομία και έκανε κατάθεση και μαζί με τη βοήθεια κάποιου λιμενικού», καταλήγει ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας.