Ο δικηγόρος του Μπερίσα αγόρασε παραθαλάσσιο κτήμα στην Χιμάρα έναντι 2€/τμ

 Εκδηλώσεις για την Επέτειο Ίδρυσης της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υπό την αιγίδα του Γενικού Συμβουλίου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου στη Δερβιτσάνη διοργανώνεται η Ετήσια Εκδήλωση για την Ίδρυση της Οργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Εκδήλωσης ξεκινάει με κοινό εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου θα τελεστεί και Μνημόσυνο για τα στελέχη της Οργάνωσης που έχουν εκδημήσει εις Κύριον καθώς και για όλους του Β/Ηπειρώτες που μαρτύρησαν σε φυλακές και εξορίες αγωνισμένοι για ελευθερίες και δικαιώματα των μελών της ΕΕΜ. Επίσης κατά το έθιμο θα ευλογηθεί και η Βασιλόπιτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας θα ακολουθήσουν οι σχετικές ομιλίες και χαιρετισμοί.

Όπως και κάθε χρόνο και φέτος το γεγονός αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία συνάντησης των στελεχών και μελών της Οργάνωσης αλλά και ευρύτερα των μελών της ΕΕΜ, στην έναρξη της νέας χρονιάς, με μηνύματα για τα όσα έγιναν και τους στόχους σε ότι αφορά τα κοινά πράγματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στον τομέα των εθνικών δικαιωμάτων της.

Θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της Εκδήλωσης συνάντηση νέων της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ με αντικειμενικό στόχο την εκ νέου ενεργοποίηση της δικής τους οργανωτικής δομής προς υποστήριξη του κοινού πολιτικού αγώνα.

Το Γενικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της ευκαιρίας απευθύνουν μήνυμα ευρύτερης συμμετοχής υπό το συντονισμό των τοπικών Παραρτημάτων απ’ όλο το χώρο της παρουσίας της ΕΕΜ.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

Εκδήλωση για το πρωτόκολλο της Κέρκυρας στο Δελβιν...
Σαν σήμερα: Υπογραφή Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη