Ησυχία…. Μην ξυπνήσει το Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ

ypeks21212

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει αντιδράσει επίσημα στις πρακτικές εκφοβισμού εναντίον των Ελλήνων πολιτών και των βορειοηπειρωτών. Είναι προκλητικό και πρωτόγνωρο η αλβανική κυβέρνηση να θεωρεί επικινδύνους όλους τους Έλληνες πολίτες που βρέθηκαν σήμερα στα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό τους Βουλιαράτες.

Ανάμεσα τους ο βουλευτής Χρηστός Νικολόπουλους ο οποίος κρατήθηκε για αρκετές ώρες από τις αλβανικές αρχές και ο βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας του οποίου έχουν προσαγάγει την προσωπική του φρουρά.

Οι μεθοδεύσεις των Αλβανών δεν σταματούν στα σύνορα, προ ολίγων ωρών συνελήφθηκαν καθοδόν από Χιμάρα προς Βουλιαράτες της πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΙΜΑΡΑΣ Διονύσιος - Φρέντης Μπελέρης μαζί με αλλά στελέχη του παραρτήματος.

Συλλήψεις στελεχών της ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ από τις Αλβαν...
Κρήτη: Αναρχικοί κατά του μνημόσυνου Κατσίφα - Επι...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Αλβανοί έχουν δίκιο που ενημερώνουν πως... η ελληνική κοινωνία δεν έχει κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της ελέγχετε απ' το αλβανικό κράτος. Διαφορετικά... θα είχε και κάποια αντίδραση αλλά... η μαριονέτες ελέγχονται από δω και όσο θα υπάρχει αυτός ίσως να ελέγξουμε και περισσότερα πράγματα γιατί δεν έχουμε για να μη απαιτούμε όσα μας καπνίσει.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη