Ν. Κακλαμάνης: Το σώμα του Κατσίφα κρατήθηκε για να σβηστούν τα ίχνη της δολοφονίας

 Ν. Κακλαμάνης: Το σώμα του Κατσίφα κρατήθηκε για να σβηστούν τα ίχνη της δολοφονίας

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του real.gr ο κ .Κακλαμάνης επανέλαβε την άποψή του πως ο Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία ενώ -μιλώντας όπως είπε με την ιδιότητα του ιατρού- εξέφρασε τη γνώμη ότι σκοπός της αλβανικής πλευράς ήταν να σβήσει τα ίχνη της δολοφονίας εξ ου και κράτησε τόσες ημέρες το πτώμα.

«Σας μιλώ ως ιατρός. Οι Αλβανοί δεν έδιναν τόσες ημέρες το σώμα του Κατσίφα με σκοπό να σβήσουν τα ίχνη της δολοφονίας» είπε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης ενώ δεν δίστασε να απευθυνθεί προσωπικά στον Πρόεδρο της Βουλής λέγοντας: «Θα έπρεπε να έχετε τηλεφωνήσει στον Αλβανό ομόλογό σας και να διαμαρτυρηθείτε εντονότατα για τη μη παράδοση του νεκρού στην οικογένειά του».

Καταλήγοντας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι δεν παραβίασε ούτε τον Κανονισμό ούτε τους εθιμικούς κανόνες του Κοινοβουλίου προκαλώντας όποιον έχει αντίθετη άποψη να του καταθέσει πρόταση μομφής. Το σχετικό σενάριο ωστόσο απορρίφθηκε ομόφωνα.

«Κάντε μου πρόταση μομφής. Εσείς μιλάτε για σκοτωμένο, εγώ για δολοφονημένο»

Νωρίτερα η πλειοψηφία της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής χαρακτήρισε την ενέργεια του Αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη να τηρήσει ενός λεπτού σιγή, στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ως πρωτοβουλία που θα έπρεπε να αποφευχθεί .

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr ο κ. Κακλαμάνης βλέποντας ότι τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης ήταν απέναντί του, σήκωσε το γάντι και είπε: «Αν θεωρείτε ότι παραβίασα τον Κανονισμό κάντε μου πρόταση μομφής. Είναι θέμα πολιτικής ουσίας. Εσείς μιλάτε για σκοτωμένο , εγώ μιλάω για δολοφονημένο».


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου