Ομάδα υψηλής αστυνόμευσης: Καταζητούνται οι πρώτοι 64 Αλβανοί της λίστας, θα τους κυνηγήσουμε μέσα στην Αλβανία

Ομάδα υψηλής αστυνόμευσης: Καταζητούνται οι πρώτοι 64 Αλβανοί της λίστας, θα τους κυνηγήσουμε μέσα στην Αλβανία

Ο Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός και ο αλβανικός εξτρεμισμός (που υποθάλπεται από την Τουρκία) θα κοπεί μαχαίρι, όπως κόπηκε το νήμα της ζωής του Κωνσταντίνου Κατσίφα .

Σκοπός, να αντικατασταθεί ο Ράμα.

Μεταξύ των πρώτων που θα «λάβουν ζωντανά το μήνυμα » για όλα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται τελευταία κυρίως, είναι οι παρακάτω:

  • Ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα
  • Ο Αγκιμ Μπάικο, παρουσιαστής της Αλβανικής σατιρικής εκπομπής «Bypass show»
  • Ο Ιλίρ Χάλο Μούκαϊ και όλα τα διοικητικά μέλη της αλβανικής (ΜΚΟ) οργάνωσης Mjaft
  • Τα μέλη της Αλβανικής οργάνωσης "Νέοι της Λιαμπουριάς" -Djemtë e Labërisë-.
  • Ο γνωστός Ταχίρ Βέλιου, ακτιβιστής του Κινήματος για τη Μεγάλη Αλβανία (έχει πολλούς φίλους στα Γιάννινα που θα επισκεφτούμε) και όλα μέλη του κινήματος
  • Ο Σπετίμ Ιντρίζι- Shpëtim Idrizi -, πρόεδρος του κόμματος των "τσάμηδων (συμμαχεί παρασκηνιακά με το Δημοκρατικό Κόμμα, θεωρώντας ¨τελειωμένο¨ το Ράμα )
  • Ο πρώην βουλευτής του PDIU και σήμερα ανεξάρτητος, Ντριτάν Μπίτσι (εκτός εάν κάνει ότι το πούμε)
  • Ο (γνωστός μας) αξιωματικός της Αστυνομίας του Αργυρόκαστρου, που μαζεύει Τσάι από το Πλατοβούνι. (Θα μας ¨μαρτυρήσει¨ γιατί οι ειδικές δυνάμεις όταν έφτασαν, έψαχναν τον Κατσίφα στο σπίτι του και δεν πήγαν κατευθείαν εκεί που τον καταδίωκαν ήδη)

Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, εάν και, η Αλβανική τηλεόραση όπως διαπιστώσαμε, κλείνει το σήμα των Ελληνικών καναλιών στην Βόρεια (ελληνική) Ήπειρο (Οι Τακτικές Χότζα εφαρμόζονται ήδη).

Στην Ελλάδα, οι ανθέλληνες φιλοαλβανοί με ¨αμόρε¨ και περιουσία στην Αλβανία και οι Εθνικιστές Αλβανοί, θα διατεθούν «προς εξάσκηση» των νέων μελών της Ομάδας.

Σημ. Μόλις πριν μερικές ημέρες ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ , οι δύο δικηγόροι των στρατιωτικών μας , Άγγελου Μητρετώδη και Νίκου Κούκλατζη, συνειδητοποίησαν ότι τα άτομα από την Ελλάδα που εμφανίστηκαν ως συγγενείς τους και που για εβδομάδες τους έλεγαν τα πάντα , ήταν μέλη της ομάδας μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Α.Τ.Α.Κ)

Αναδημοσίευση από stoxos.gr

Εδώ είναι Βαλκάνια...
Τούτοι οι άνθρωποι: οι εραστές του πένθους

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (26)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (26)

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Θα κανω τα παντα για τη στηριξη του Ελληνισμου της Β. Ηπειρου. Σας οφειλω μια απεραντη συγνωμη που μεχρι τωρα δεν ειχαμε ασχοληθει απο εδω, αλλα βλεπετε δεν μας εμαθαν σχολειο παρα για τους Αρχαιους. Ευχαριστούμε τη Β. Ηπειρο που μας διδασκει τι σημαινει αγαπη στην Πατριδα.

This comment was minimized by the moderator on the site

MALAKIA SXETI EISTE OXI ASTINOMIKOI, EAN EXETE KOTSIA, BGHTE KAI PEITE POIOI EISTE, OYST RE MALAKES A.T.A.K.....HAHAHAHAHAH

This comment was minimized by the moderator on the site

do i rruani karin atyre te listes , dhe te tjereve qe jetojne atje, ....po te jeni kaq trima nxirrni emrat kush jeni o burra kurva qe fshiheni mbas te ashtequajtura tanga polici te zgjedhur....ikni mer bythqima, ose po ju a mbajti provojeni

This comment was minimized by the moderator on the site

Σχέσεις Μουσουλμάνων χριστιανών στην Τσαμουριά....

Εδώ άρχοντες είναι οι μουσουλμάνοι.Ολη η γη της Παραμυθιάς ανήκει στους μουσουλμάνους
παρατηρει ο Leake .
O Πουκεβιλ θα αναφερει μια σειρα χωριων στη Κοιλάδα του Καλαμα που ανηκει στους αγαδες των Φιλιατων και πολλά τσιφλίκια στην κοιλάδα της Αρπίτσας
Όλη η πεδιάδα του Φαναρίου ανήκει στον Χασαν Αγα Τσάπαρη του Μαργαριτίου και σε δευτερευοντες αγαδες της περιοχής παρατηρει ο Leake.Η κατάσταση των χριστιανών κατοίκων των περιοχών Παραμυθίας,
Μαργαριτίου, Φιλιατών και Δελβίνου ήταν τραγική ώστε να θεωρείται μάλιστα
πολλές φορές ως πρωτόγονη, παρακμιακή, ασσύληπτης φτώχειας και κακομοιριάς.

Κύρια γενεσιουργός αιτία αυτής της σκληρής κατάστασης ήταν η κυριαρχία του
λεγόμενου «φεουδαρχικού εμπορίου»16.
Η γη ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της, όπως
προαναφέρθηκε, ιδιοκτησία των Οθωμανών μπέηδων και αγάδων, εκτός ενός μέρους
της που ανήκε στο οθωμανικό δημόσιο17Του ΑΝΤΩΝΗ Ν. ΒΕΝΕΤΗ

• Προ του 1913, οι Τσάμηδες ήταν οι επικυρίαρχοι της περιοχής της Θεσπρωτίας. Εκπροσωπούσαν τη σουλτανική εξουσία και θεωρούσαν τους εαυτούς τους αγάδες, αφεντικά και τους Έλληνες ραγιάδες. Η νοοτροπία αυτή, υπεροχής και υπεροψίας, τους χαρακτήριζε στις σχέσεις τους με τον ντόπιο ελληνικό πληθυσμό. Γι’ αυτό κατείχαν τα πιο εύφορα μέρη της Θεσπρωτίας, ενώ οι Έλληνες είχαν εκτοπισθεί στα βουνά.
Η απελευθέρωση της Ηπείρου το 1913 ήταν ένα ισχυρό σοκ για τους Τσάμηδες, οι οποίοι, ψυχολογικά, ουδέποτε απεδέχθησαν την ισότητα πλέον με τον ντόπιο ελληνικό πληθυσμό. Η Ελλάδα δεν
πήρε ποτέ ιδιαιτέρως δυσμενή μέτρα εις βάρος τους και όσο και αν φαίνεται απίστευτο, η νομική μεταχείρισή τους ορισμένες φορές ήταν έως και ευνοϊκή και σκανδαλώδης (βλ. μελέτη δικηγόρου Γιάννη Κτιστάκη, Νομικό Περιοδικό «Δίκη» Εκδ. Καθηγητής κ. Κ. Μπέης, «Περιουσίες Τσάμηδων και Αλβανών στην Ελλάδα» Δ. 2006, 171).
Οι παλαιότεροι ενθυμούνται ότι το 1918 ήρθαν οι μπέηδες των Τσάμηδων στη Μουργκάνα, συνοδευόμενοι από Έλληνες χωροφύλακες, για να εισπράξουν τα φύλακτρα, διότι ισχυρίζοντο ότι τα χωριά της Μουργκάνας ήταν τσιφλίκια τους και τα είχαν υπό την «προστασία» τους και επομένως θα έπρεπε να τους καταβάλουν τα ανάλογα φύλακτρα. Η καταβολή των φυλάκτρων το 1918 προδήλως έγινε διότι Γενικός Διοικητής Ηπείρου ήταν ο μετέπειτα Ύπατος Αρμοστής της Ελλάδος στη Σμύρνη Αριστείδης Στεργιάδης, μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα όπως λένε οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας.
Ο αείμνηστος ιερεύς, Νικόλαος Βενέτης (1908-1993) σημειώνει, στις «σκόρπιες αναμνήσεις» του: «Το 1917 ήρθαν οι αγάδες στο χωριό –Λειά- για να εισπράξουν το γεώμορο, αναδρομικά από το 1913. Θυμάμαι ακόμα τη στιχομυθία των αγάδων με τον πατέρα μου: «Μωρέ Χρήστο, δώσε τον φόρο για να ζήσουν ειρηνικά τα παιδιά μας». Ο πατέρας μου (Χρήστος Βενέτης, πλανόδιος μπαλωματής) τους έδωσε 11 ναπολεόνια, σημαντικό ποσό για την εποχή εκείνη. Οι αγάδες εσυνοδεύοντο από χωροφύλακες κατόπιν εντολής του Α. Στεργιάδη, που ήταν Γενικός Διοικητής Ηπείρου. (Εφημερίς Καλαμάς 1.3.1994, εκδότης Βαγγέλης Μυγδάλης)».

This comment was minimized by the moderator on the site

ρε συ ομαδα Υψηλου Αυνανισμου, για χωσε κανα γαλαζοπρασινο πολιτικο στη φυλακη, και αφηστε τα εκτος Ελλαδος...
αρκετα προβληματα εχουμε ηδη...
πρακτορακια του κατεστημενου....

This comment was minimized by the moderator on the site

Κωνσταντίνος Κατσίφας
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς τους ασεβέστατους και ανήθικους Αλβανούς που μπαίνουν εδώ στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Δείτε παραδείγματα της φρικτής και παραβατικής συμπεριφοράς των Αλβανών στην Ελλάδα. Και παρ'ολα αυτά η ελληνική αστυνομία τους συλλαμβάνει αντί να τους στείλει μία για πάντα στη φωλιά των ξεπουπουλιασμένων αετών. Δείτε ενδεικτικά 8 από εκατοντάδες χιλιάδες παραδείγματα:

1)https://www.protothema.gr/Ελλάδα/article/686588/eglima-stin-kerkura-o-alvanos-rotise-ton-52hrono-esu-eisai-kai-ton-skotose-me-pede-mahairies/
2)https://e-thessalia.gr/skotose-omoethni-toy-gia-mia-parexigisi-39chronos-alvanos-isovia-apo-to-meikto-kakoyrgiodikeio-voloy/
3)https://hellasjournal.com/2017/11/enas-32chronos-alvanos-drapetis-ine-o-fonias-tou-zafiropoulou-anakinosis-apo-el-as/
4)https://www.newsbeast.gr/society/arthro/530560/sunelifthi-o-feromenos-os-drastis-tis-dolofonias-sta-giannena
5)https://veteranos.gr/synelifthi-alvanos-pou-listepse-ke-viaze-epi-ores-47chroni-brosta-stin-mana-tis/
6)https://www.protothema.gr/Ελλάδα/article/806984/alvanos-zookleftis-skotone-aloga-stin-edessa/
7)http://newpost.gr/ellada/676553/amfissa-entash-meta-thn-khdeia-ths-13xronhs-synelhfthh-o-synergos-toy-dolofonoy-ths
8)https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/564849/aytos-einai-o-alvanos-kata-syrroi-dolofonos-photos

This comment was minimized by the moderator on the site

Βάλτε στην λίστα και αυτόν τον Αλβανόσπορο τον ηθοποιό Λαέρτη Βασιλείου (Laerti Vasili), ο πατέρας του οποίου είναι Αλβανός και η μητέρα του Ελληνίδα, είπε ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

A policeman charged with killing a young Albanian illegal immigrant three days ago was released on bail of 1 million drachmas on Tuesday.
Miltiadis Andreopoulos, 31, has been charged with homicide with the possibility of it being wilful.

The victim was a 14-year-old Albanian whose first name is Erion. No other details are available.

Police said the incident took place three days ago in the area of Perikopi, Kastoria when Andreopoulos and a colleague tried to flag down a car with Albanian license plates.

The car headed straight for them however and the policemen shot at the tyres to immobilize it.

An initial report of Kastoria police headquarters said that one of the bullets went through the boot of the car and hit the 19-year-old Albanian in the head.

The car came to a halt, the driver fled and another three Albanians gave themselves up to the police.

The injured Albanian died on the way to hospital.

An official investigation into the incident was ordered yesterday and a public prosecutor charged Andreopoulos with homicide.

This comment was minimized by the moderator on the site

So if an Albanian man, or someone from any other country goes in Ελλάδα and start shooting the Police with AK47, in the air or not, should be called a hero if being neutralized/killed ? Whoever really believes in this is a fucking moron and a danger for the society.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο
Φόρτωση Περισσότερων

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη