Συνάντηση Μητσοτάκη - Μπέζα με κύριο θέμα τις εξελίξεις για την συμφωνία με την Αλβανία

 Συνάντηση Μητσοτάκη - Μπέζα με κύριο θέμα τις εξελίξεις για την συμφωνία με την Αλβανία

Συνάντηση επί μακρόν και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην Υφυπουργός Αντώνης Μπέζας.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και μεγάλο μέρος της συζήτησης, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, περιστράφηκε στα εθνικά θέματα και κυρίως στις εξελίξεις στην Αλβανία.

Ο Αντώνης Μπέζας όπως είναι γνωστό υπήρξε εκ των ιδρυτών του Συλλόγου απογόνων θυμάτων Τσάμηδων, ενός συλλόγου που δραστηριοποιείται στην Θεσπρωτία και την Ήπειρο και πέραν των άλλων συγκεντρώνει σημαντικά ιστορικά στοιχεία από μια ταραγμένη περίοδο της ελληνικής ιστορίας.

Τα ζητήματα των σχέσεων Ελλάδας Αλβανίας παραμένουν στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες ενώ και τις μέρες αυτές, μετά τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα δώδεκα μίλια μονοπωλούν την επικαιρότητα.

Στην συνάντηση Μητσοτάκη- Μπέζα αναλύθηκαν και οι πολιτικές εξελίξεις ενώ συζήτηση έγινε και για τις βουλευτικές εκλογές καθώς η Νέα Δημοκρατία θέλει να βρίσκεται σε θέση μάχης ανά πάσα στιγμή…

Περισσότερα επ’ αυτών δεν έγιναν γνωστά, όμως συχνά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…

πηγη:epiruspost.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου