Αλβανός βουλευτής και η παρέα του έβγαλαν φωτογραφία με τον Αλβανικό αετό μπροστά στο Σερβικό κοινοβούλιο (βίντεο)

Αλβανός βουλευτής και η παρέα του έβγαλαν φωτογραφία με τον Αλβανικό αετό μπροστά στο Σερβικό κοινοβούλιο (βίντεο)

Όταν έγιναν τσακωτοί ζήτησαν συγνώμη και έσβησαν την φωτογραφία

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης μπροστά από το κοινοβούλιο της Σερβίας στο Βελιγράδι. Ο Βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Pjerin Ndreu μαζί με την παρέα του αποπειράθηκαν να βγάλουν φωτογραφία κρατώντας την αλβανική σημαία και κάνοντας το σήμα του αετού. Όλα αυτά μπροστά στο κτήριο του κοινοβουλίου της Σερβίας.

Για κακή τους τύχη, έγιναν άμεσα αντιληπτοί από Σέρβους πολίτες και αστυνομικούς οι οποίοι κατευθύνθηκαν γρήγορα προς το υπερπολυτελές αυτοκίνητο τύπου Range Rover που οδηγούσε ο Ndreu για να ζητήσουν περαιτέρω εξηγήσεις. Αρχικά ο Αλβανός πολιτικός αρνήθηκε την ύπαρξη της επίμαχης φωτογραφίας όταν όμως στριμώχτηκε αποδέχθηκε πως ο φίλος του τράβηξε την φωτογραφία και αυτός με την σειρά του έδωσε το κινητό του στους αστυνομικούς για να σβήσουν την φωτογραφία και να λήξει το περιστατικό.

Σε περίπτωση που δεν είχαν γίνει τσακωτοί, εύκολα μπορούμε να φανταστούμε την συνέχεια της ιστορίας. Η φωτογραφία θα πόζαρε σε όλα τα αλβανικά ΜΜΕ και οι πρωταγωνιστές θα γίνονταν ήρωες στα μάτια των συμπατριωτών τους οι οποίοι με την σειρά τους θα τους εκθείαζαν.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου