Δωρεά φορέων της Χιμάρας για την ενίσχυση πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές

Δωρεά φορέων της Χιμάρας για την ενίσχυση πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές

Οι κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς της Χιμάρας B. Ηπείρου, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την στήριξή μας στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας, η Ένωση Χειμαρριωτών Αμερικής, και η Ένωση Χειμαρριωτών "Η Χειμάρρα" που εδρεύει στην Αθήνα θα καταθέσουμε το ποσό των 5000 ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να συνεισφέρουν για την αύξηση του ποσού.

Όσοι το επιθυμούν, καθώς η ανάγκη είναι επείγουσα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα:
Με την Ένωση Χειμαρριωτών στην Αθήνα, στα τηλέφωνα 2103000912, 6944282802 και 6930349997. e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο facebook fb.me/himaraunion
Με την ΟΜΟΝΟΙΑ Χιμάρας στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Με την Ένωση Χειμαρριωτών Αμερικής στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - fb.me/hsoausa

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου