Απονομή υποτροφιών σε φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας στο Αργυρόκαστρο

Απονομή υποτροφιών σε φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας στο Αργυρόκαστρο

Σε ειδική τελετή, παρουσία Γενικού Προξένου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ. Βασιλείου Τόλιου, Γενικού Προέδρου ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ Βασίλη Κάγιου και της διοίκησης του τμήματος, χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδος υποτροφίες σε 7 φοιτητές Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου, Προγράμματος Bachelor και Master.

Οι υποτροφίες αποτελούν χορηγία της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα ως κίνητρο προς φοιτητές του Τμήματος που διακρίνονται στην απόδοση, αποτελέσματα στις εξετάσεις και στη συμμετοχή στο μάθημα και την έρευνα. Φέτος , η επιτροπή αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των φοιτητών στο Τμήμα υπέδειξε 7 φοιτητές , με την υψηλότερη διάκριση στις δύο πρωτοετείς φοιτήτριες Αναστασία Σουμέλη και Άννα Ματούση.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα χορηγεί υποτροφίες σε φοιτητές του τμήματος, πραγματοποιώντας έτσι την υπόσχεση ότι η χορήγηση υποτροφιών θα αποτελέσει στο μέλλον έναν μόνιμο θεσμό σε βελτίωση.

Οι διπλωματικές αρχές της Ελλάδας στην Αλβανία, υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν τα έξοδα εγγραφής στους πρωτοετείς φοιτητές του προγράμματος Bachelor.

Χαιρετισμό απηύθυναν Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου, Γενικός Πρόεδρος Ομόνοιας, καθώς και η διοίκηση του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού, Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου..

Η δήλωση του επίτροπου Χαν για αλλαγή συνόρων μετα...
Συνάντηση Τσίπρα - Ράμα στο Λονδίνο και η αισιοδο...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη