Παράνομη κατεδάφιση περιουσίας Βορειοηπειρώτη από τον Δήμο Φοινίκης

 Παράνομη κατεδάφιση περιουσίας Βορειοηπειρώτη από τον Δήμο Φοινίκης

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του χωριού Τσερκοβίτσα ο Δήμαρχος Φοινίκης κ. Λεωνίδας Χρήστου έστειλε σκαπτικό μηχάνημα ώστε να κατεδαφίσει σε πρώτη φάση τον περιβάλλοντα χώρο νόμιμης κατοικίας του 66χρονου Βορειοηπειρώτη κτηνοτρόφου Βαγγελη Φωτου, ο οποίος εδώ και 27 χρόνια δραστηριοποιείται στην κτηνοτροφία. Προτίμησε να μείνει στο χωριό του, αντί να μεταναστεύσει και να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις.

Απ ότι φαίνεται ένας ακόμα αιρετός του Έντι Ράμα μετά τον Δήμαρχο Χιμάρας αψηφά δικαστικές αποφάσεις και κατεδαφίζει περιούσιες Βορειοηπειρωτών που παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες να κρατήσουν τα ερημωμένα χωριά της Βορείου Ηπείρου ζωντανά.

Ο κ. Λεωνίδας Χρήστου έπειτα από τον ντόρο που έγινε εμφάνισε κάποια έγγραφα τα οποία δεν είχαν κοινοποιηθεί στον Βορειοηπειρώτη κτηνοτρόφο Βαγγέλη Φώτο ο οποίος κατέχει νόμιμο τίτλο ιδιοκτησίας για την κατοικία του.

Εδώ γεννάται το ερώτημα τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο Δήμαρχος και μάλιστα σε ένα χωριό που έχει ελάχιστους κατοίκους;

Κοτζιάς: Σήμερα κάναμε το αποφασιστικό βήμα στο Σκ...
Η παρακμή της Βορειοηπειρωτικής οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε ηλιθοι νεοελληνες πάρτε το χαμπάρι ότι δεν υπάρχουν ελληνες στην Βόρεια Hπειρο είναι Αλβανοί που παριστανουν του ελληνες γιατί έχουν οικονομικα συμφερόντα σε εσάς τους δίνεται συντάξεις και όχι μόνο, για να παραμείνουν '' ελληνες'' μόλις ανέβει η οικονομία τις Αλβανίας και η Αλβανία μπει και στην ευρωπαϊκή ένωση τοτε θα δείτε πως θα εξαφανειστουν όλοι ένας ένας γιατί ξέρουν ότι δεν είναι ελληνες αλλά Αλβανοί ορθόδοξη χριστιανοί που εσείς η ελληνες εδώ και 80 χρόνια σχεδόν προσπαθείτε να του πεισετε ότι είναι ''ελληνες'', πλέον έχουν βαρεθεί να παίζουν αυτό το παιχνίδι και όσο μάλλον η νέες γενια, νεοελληνα το ψέμα έχει κοντά πόδια αργά ή γρήγορα βγει στο φως.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη