Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Ερντογάν: Θα πάρουμε τον έλεγχο των σχολών FETO στην Αλβανία

 Ερντογάν: Θα πάρουμε τον έλεγχο των σχολών FETO στην Αλβανία

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί εδώ και καιρό να παρέμβει στα Βαλκάνια. Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας, μίλησε για την Αλβανία, διηγούμενος για το τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να διεισδύσει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Αλβανία.

"Εμείς προχωρούμε κάθε μέρα. Το Ίδρυμα Μaarif στην Αλβανία συνεχίζει την διαδικασία του ελέγχου στα εκεί εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Φυσικά εμείς συνεχίζουμε τις συζητήσεις. Αργά η γρήγορα εμείς θα καταστρέψουμε αυτό το κίνημα. Τους αρέσει ή όχι, η Τουρκία θα συνεχίζει να είναι όσο το δυνατόν ποιο δυνατή "είπε ο Ερντογάν κατά την ομιλία του εκεί, γράφει η τουρκική σελίδα “YeniSafak”.

Ο Ερντογάν εκφωνούσε έναν λόγο μπροστά από τους ξένους φοιτητές, που σπουδάζουν στην Τουρκία, ενώ δεν δίστασε να ασκήσει κριτική για τις χώρες που στηρίζουν το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, συμπεριλαμβανομένου και την χώρα μας.

Επίσης πρόσθεσε πως έχουν ληφθεί τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα ώστε οι φοιτητές να μην πέσουν θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO η οποία όπως είπες αυτός είναι εχθρός του ισλάμ και της Τουρκίας.

Αναφερόμενος στην Αλβανία , ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε πως η Αλβανία δυστυχώς είναι υπό μία μορφή κατάκτησης της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO.

Έντι Ράμα και Αλεξάνταρ Βούτσιτς στο Euronews για ...
ΥΠΕΞ: «Σε θετικό κλίμα συνεργασίας ο δεύτερος γύρο...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε
Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη