Έλληνας μετανάστης στην Αλβανία, το νέο ανέκδοτο που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε

Έλληνας μετανάστης στην Αλβανία, το νέο ανέκδοτο που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε

Όχι δεν φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο ακόμα


Η ιστοσελίδα katoci ξανά στο προσκήνιο με ένα ακόμα πιασάρικο θέμα:

«Ζητούνται Έλληνες υπάλληλοι» στην Αλβανία

Στο κείμενο γράφει ότι ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας προφανώς, διάβασε «την αγγελία αυτή σε μαγαζιά των Αγίων Σαράντα» και δεν το πίστευε»! Ούτε και εμείς τον πιστεύουμε, διότι αν και είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δεν δημοσιεύει ούτε μια φωτογραφία ως απόδειξη της ανακάλυψής (anakalicis) του.

Μήπως ο κρυφός πόθος είναι να διαφημιστεί η άποψη (apoci) ότι φιλεύσπλαχνοι Αλβανοί «ζητούν Έλληνες υπαλλήλους στην Αλβανία». Και επειδή έχει πάρει φόρα (φόρα, κατηφόρα) συνεχίζει: «και όντως δεν είναι λίγοι αυτοί, που ψάχνουν, πλέον, δουλειά στη γειτονική χώρα».

Μετά το περσινό θερινό παραμύθι για τον… «αλβανό» της Χιμάρας που εργοδοτούσε το γιο του πρώην αφεντικού του στη Χιμάρα, της εφημερίδας «Τα Νέα», το σήριαλ συνεχίζεται. Πες - πες όλο και κάποιος θα το πιστέψει, ειδικά όταν αρκετά μπλογκ αναδημοσιεύουν αμάσητες παρόμοιες – ανθελληνικές και αναληθείς – αρλούμπες.Και δύο λεπτομέρειες για όποιον ενδιαφέρεται:
1. Ο μέσος μισθός στην Αλβανία ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ.
2. Οι Άγιοι Σαράντα (ευτυχώς που δεν τους γράφει «Πόρτο Έντα»), είναι στη βόρειο Ήπειρο.


Του συνεργάτη Κ.Κ

Χάονας: Η Κάτοψη ακολουθεί την τακτική της "αναδιατύπωσης" αντί της αναδημοσίευσης οπότε το πιο πιθανό είναι απο κάπου να το αντέγραψε κι αυτό.... εεεεε να το "αναδιατύπωσε" ήθελα να πω. Όπως και να' χει αυτά είναι μεμπτά μιας και έχουν να κάνουν με αξίες. Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι πως ο Ελλαδίτης κύριος Μάκος, που είναι ο συντάκτης του blog, μιλάει για Αλβανία και αναφέρεται στους Αγίους Σαράντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να περάσει τέτοιου είδους μηνύματα μέσω του blog, να θυμίσουμε πως σε θέμα που αντέγραψε απ' το blog μας σχετικά με επεισόδια στην τελετή έναρξης της τουριστικής σεζόν στην Χιμάρα επέλεξε ως τίτλο «Στα μαχαίρια οι Έλληνες και οι Αλβανοί της Χειμάρρας!». Θα έπρεπε να ξέρετε κύριε Μάκο πως στην Χιμάρα υπάρχουν Έλληνες πατριώτες και Έλληνες αλβανόφρονες, Αλβανούς στην Χιμάρα βλέπουν μόνο αυτοί που θεωρούν τους Αγίους Σαράντα Αλβανία ... ο νοών νοείτω.

Καχριμάνης για τα βιβλιάρια απορίας των Βορειοηπει...
Ρεπορτάζ απ' την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ "Ελλάδα και Βο...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη