Κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στην Κακαβιά σε αλβανικό λεωφορείο

  Κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στην Κακαβιά σε αλβανικό λεωφορείο

Χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών από τους Τελωνειακούς της Κακαβιάς. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, όπου ο εξονυχιστικός έλεγχος αποκάλυψε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, την οποία έφερνε στο εσωτερικό της χώρας οδηγός Αλβανικού λεωφορείου. Το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δύο τελωνειακοί υπάλληλοι έκαναν έλεγχο σε λεωφορείο γεμάτο με επιβάτες που είχε φτάσει από τα Τίρανα.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου και χάρη στην εμπειρία των τελωνειακών που βρίσκονται σε μόνιμη επαγρύπνηση, εντόπισαν σε αποσκευή του οδηγού που βρίσκονταν σε κρύπτη, ένα κιλό κοκαΐνης.

Μόλις ο οδηγός κατάλαβε ότι το παράνομο φορτίο είχε εντοπιστεί εγκατέλειψε το όχημα και τους επιβάτες και τρέχοντας διέφυγε προς το Αλβανικό έδαφος.

Το λεωφορείο κατασχέθηκε από τους τελωνειακούς ενώ οι επιβάτες συνέχισαν παρέμειναν για αρκετή ώρα στην Κακαβιά μέχρι την στιγμή που τους παρέλαβε άλλο λεωφορείο της Αλβανικής εταιρίας.

Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία των τελωνειακών της Κακαβιάς η οποία έρχεται περίπου ένα χρόνο μετά την κατάσχεση ενός και πλέον τόνου χασίς που είχε εντοπιστεί σε φορτηγό.

πηγη:epiruspost

Οι τρεις «γενίτσαροι» Ελληνικής καταγωγής: Ερντογά...
Ο φόβος της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου αναγκάζ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη