Ιταλός ευρωβουλευτής σε Αλβανό κλέφτη: Πληρώσαμε για σένα 6.500 ευρώ για νοσηλεία (βίντεο)

Ιταλός ευρωβουλευτής σε Αλβανό κλέφτη: Πληρώσαμε για σένα 6.500 ευρώ για νοσηλεία! (βίντεο)

«Θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τους Ιταλούς, αφού έχουμε πληρώσει πάνω από 6.500 ευρώ για να σε θεραπεύσουμε. Ήρθες στην Ιταλία για να μας κλέψεις, τώρα πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου».

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Ευρωβουλευτής Άνγκελο Τσιόκα από την Παβία, του κόμματος της Λέγκα του Βορρά, μίλησε στον 26χρονο Αλβανό που εισήχθη στην πολυκλινική του Σαν Ματέο στην Παβία.

Ο τελευταίος εμπλέκεται σε απόπειρα κλοπής, αλλά τραυματίσθηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο Καστέτζιο από έναν 56χρονο Ιταλό και η υπόθεση βρίσκεται υπό έρευνα.

Το ιταλικό πρακτορείο ‘Ansa’ γράφει ότι ο Τσιόκα παρέδωσε στον αλβανό ένα χαρτόνι (πλακάτ) στο οποίο αναγράφεται το ποσό της νοσηλείας του στην πολυκλινική για την εγκληματική δραστηριότητά του, τονίζοντας ότι τα χρήματα αυτά είναι των Ιταλών φορολογουμένων.

«Αυτός ο κύριος, παράνομος και εγκληματίας, ήρθε στη χώρα μας για να κλέψει. Πρέπει να ευχαριστήσει όλους τους Ιταλούς για το ποσό που του έχουν δωρίσει για την κάλυψη των δαπανών νοσηλείας του. Δεν θέλουμε εγκληματίες στην χώρα μας. Ζητούμε να αλλάξει ο νόμος για τις υποθέσεις αυτοάμυνας», δήλωσε ο Τσιόκα.

πηγη: βαλκανικο περισκοπιο

Τα εθνικά θέματα σε κρίσιμη καμπή - Απειλές από Το...
Υποχείρια του Τζόρτζ Σόρος η Αλβανία, τα Σκόπια κα...
 
  1. Σχόλια (2)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην Ιταλία.....που απο το κέντρο μέχρι το νότο...Δεν απέχει πολύ από την Ελλάδα....σαν έλλειψή κρατικού μηχανισμό....έχει φτάσει στο αμήν όλος ο κόσμος....Δεν με ενδιαφέρει σε τί ποσοστό πληρώνουν....οί Αλβανοί,Καλό είναι να καταλάβει ο αναγνώστης το άρθρο. Για το τί πάει να πει Αλβανός....το ξέρουμε καλά εμείς οι Έλληνες.( είμαι ρατσιστής)

This comment was minimized by the moderator on the site

Νε ωραία τα γράφουν να φαίνεται σαν να τα πλήρωσαν όλα οι ιταλοί. Δε λέω πιθανό μπορεί να είναι κάποιο να πλήρωσαν, αλλά εκεί έχει τόσους Αλβανούς που πιο πιθανό είναι να πλήρωσαν οι Αλβανοί της Ιταλίας και όχι οι ίδιοι οι Ιταλοί.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη