Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κοτζιά σε Αλβανία, Κόσοβο, Σερβία και Σκόπια την Τρίτη του Πάσχα

 Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κοτζιά σε Αλβανία, Κόσοβο, Σερβία και Σκόπια την Τρίτη του Πάσχα

Προμήνυμα εξελίξεων η αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στα Σκόπια; - Ο υπουργός Εξωτερικών θα ταξιδέψει και σε Αλβανία, Κόσοβο και Σερβία

Μετά την ενημέρωση του Νίκου Κοτζιά στους πολιτικούς αρχηγούς για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια, η εντύπωση που δημιουργήθηκε είναι ότι η κυβέρνηση συνεχίζει δυναμικά τη διαπραγμάτευση.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Νίκος Κοτζιάς τα παίζει όλα για όλα, ελπίζοντας σε μία θετική κατάληξη. Μία επικείμενη συμφωνία, άλλωστε, αποτελεί το προσωπικό του στοίχημα.

Απόδειξη αυτού είναι και το ταξίδι του στα Σκόπια, αμέσως μετά το Πάσχα οπως μεταδιδει το protothema.gr. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών θα ταξιδέψει Τρίτη του Πάσχα με μία ολιγομελή αντιπροσωπεία στην Αλβανία, στο Κόσοβο, στη Σερβία και στα Σκόπια που είναι και ο τελικός προορισμός του.

Αναμένονται, λοιπόν, εξελίξεις νωρίτερα από όσο επέβαλε ο αρχικός προγραμματισμός... Ακόμα δεν είναι γνωστός ποιος είναι ο σκοπός του διήμερου αυτού ταξιδιού στα Βαλκάνια και κατά πόσο θα πρωταγωνιστήσει το ονοματολογικό. Δεν χωράει αμφιβολία, όμως, ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα απασχολήσει τον υπουργό, ο οποίος έχει στρέψει εκεί το ενδιαφέρον του.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου